skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Ledige Stillinger

MONTØR-

SERVICETEKNIKER

Låshuset Sikkerhetssenter AS er et gammelt velrenommert firma etablert i 1899. Vi bygger våre egne låssystemer og er autorisert Trio Ving Sikkerhetssenter. Vi leverer og monterer adgangskontroll, calling, systemer, dørautomatikk og annen fysisk sikring for private og bedrifter. Firmaet har i dag 16 ansatte, og holder til i trivelige lokaler i Oslo sentrum. Medlem av foreningen Norske Låsesmeder.

 

Til en av de eldste og mest velrenommerte firmaene i Norge, søker vi nå etter en motivert og dyktig låsmontør. Du må gjerne komme fra bransjen, men vi vil også gjerne se deg som kanskje ønsker å skifte beite, og som har lyst til å lære noe nytt.

 

Les mer om stillingen på finn.no

 

 

 

 

 

SELGER

Metrotek er en ledende leverandør av anerkjente produkter til buss, øvrig kollektivtrafikk og lastebil i Norge. Vi har et samarbeid med buss- og lastebilimportører, samt bussoperatører og tilbydere av kollektivtjenester over hele landet. Vi tilbyr våre kunder de beste produktene fra trygge og anerkjente leverandører, og leverer løsninger og kompetanse med god oppfølging over hele landet. Vi er sentralt lokalisert for håndtering av bussimporten i Norge og har et velfungerende ettermarked og byttesystem med god støtte fra våre leverandører. I tillegg er Metrotek tilbyder av komplette systemer med totale serviceavtaler og kurs/opplæring. 

Metrotek har de siste årene hatt god vekst, og rommer 10 ansatte som sitter i hyggelige lokaler i Svennerudvegen på Frogner i Akershus.

 

Vil du være med på å øke trafikksikkerheten?

Grunnet positiv vekst, søker vi en relasjonskompetentselger som skal jobbe med salg mot potensielle og eksisterende kunder i hele landet. 

 

Les mer om stillingen på finn.no

 

 

 

 

 

Back To Top