Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

tt-logo

«Jeg har samarbeidet godt med Tove M. Fjellvang Lie gjennom flere år, og nå sist i forbindelse med rekruttering av salgskonsulent og rekruttering av vår nye regnskapssjef.  Det har vært veldig hyggelige, og ikke minst ryddige og effektive prosesser – og jeg er veldig godt fornøyd med jobbene hun har gjort. Jeg kan gi henne mine beste anbefalinger!»

Rune Kristiansen
Markedssjef

Signe og Tove er to erfarne kursholdere som fasiliterer samlingene for «Ny som leder» med stødig hånd og med sann tilstedeværelse. De inkludere alle i rommet og evner å skape en trygghet der alle deler egne refleksjoner og erfaringer. Gjennom de individuelle coaching-samtalene reflekterer du som deltaker videre over eget verdisett og personlighetstype, du blir utfordret på hvordan dette påvirker andre rundt deg og hvordan du ved å være deg dette bevisst, kan bedre forholdet til folk rundt deg. Et godt utgangspunkt for å starte reisen som ny i lederrollen!

Silje Gasser Meuche
Director People & Culture
2022

 

 

 

 

IBL – Ingeborg Lås og Beslag AS – prosjekterer, leverer, monterer og har service på komplette løsninger av låser, beslag og adgangssystemer på nybygg og eksisterende bygg. Vi er 20 ansatte og har en ledende posisjon på Romerike.

Vi hadde gleden av å samarbeide med Tove Fjellvang Lie og BEVISSTE VALG AS ved rekrutteringen av vår administrasjonsleder. Tove kjente oss ikke nevneverdig fra før, og gjorde en solid intervjurunde internt på huset hos oss for å bli kjent med menneskene og kulturen, som en del av utarbeidelsen av jobbprofil og kravspesifikasjon. Tove er engasjert, kunnskapsrik, og stiller de riktige spørsmålene. Vi er veldig fornøyd med selve rekrutteringsprosessen som var ryddig og effektiv, men det viktigste er likevel at vi er veldig fornøyd med resultatet ved få en riktig og dyktig person ansatt i stillingen. Vi kan gi henne de beste anbefalinger, og bruker henne gjerne på nytt.

Ingeborg Haukerud
Daglig leder

KANDIDATUTTALELSE:
Anbefaling av Tove Fjellvang Lie og Bevisste Valg.

Jeg har ved 2 anledninger hatt gleden av å være kandidat til stillinger som Tove Fjellvang Lie har presentert gjennom sitt virke som hodejeger.

Først, Tove Fjellvang Lie er en særdeles dedikert og profesjonell hodejeger. Grundig – både på vegne av oppdragsgiver og på vegne av kandidat. Optimaliserte tester – som gir både kandidat og oppdragsgiver et solid bilde av kandidatens evner og utviklingsområder. Dybdeintervju – hvor hun stiller særdeles forberedt – og gjennomgår kandidaten nøye – og gir et bredt grunnlag for oss som kandidater til å vurdere oppdragsgiver.

Jeg vil tillegge noen ekstra og personlige refleksjoner etter to store prosesser ferdigstilt, solid veiledet gjennom av Tove. Gjennomarbeidede og profesjonelle prosesser, hvor jeg ble betydelig utfordret i tester og intervju – til å tenke og reflektere, og videre til å ta, ja «bevisste valg» i forhold til min fremtid. Tove har en spesiell evne til å behandle kandidater både svært profesjonelt og videre med en stor grad av medmenneskelighet og empati. Dette uten at det på noen måte går på bekostning av profesjonalismen i oppdraget. Det er en balansegang Tove behersker til fingerspissen, og som jeg er sikkert på gavner både oppdragsgivere og kandidater på en optimal måte. Summen av dette er en hodejeger og person skaper troverdighet og man får en ekstrem tillit til, både som menneske og profesjonell aktør.

Jeg ønsker å gi Tove Fjellvang Lie og Bevisste Valg mine aller varmeste anbefalinger. Gjennom årene har jeg samarbeidet med flere bemanningsbyrå mv – Bevisste Valg skiller seg helt utvilsomt og tydelig ut blant disse i svært positiv forstand.

Mvh Henrik Mohn
2019

REFERANSE FOREDRAG:
Anbefaling fra Patrik Godske, Duvi Pensjon AS

Det er noe med foredragene til disse to damene som fenger meg enormt hver gang. Jeg skriver hver gang fordi jeg har fått æren av å oppleve flere foredrag. Når de holder foredrag så føles det så personlig og konkret at det treffer meg direkte. Samtidig er det så lekent og mindre konkret at det føles som at de bør treffe alle. Denne miksen gjør at jeg bare elsker å være tilstede hver gang.
Jeg klarer ikke å sette fingeren på hva som fenger meg så mye hver gang, men jeg opplever at alle rundt meg opplever og føler detsamme. Alle tilskuere er alltid helt stille å følger med samtidig som de samhandler så godt med publikum at spontane innspill ofte forekommer fra publikum. Jeg går alltid ut med et smil om munnen og en god følelse etter å ha møtt disse damene.
Og til saken hører at jeg normalt sett ikke liker seminarer og kurs da jeg fort blir rastløs og detter ut hvis noe er mindre interessant. Men ikke her da sitter jeg alltid som et tent lys fra start til slutt.

 

2024

Fra Ledelse til Superledelse

«Jeg satte stor pris på foredraget og det samme gjorde resten av forsamlingen.  I et slikt fora er det utrolig godt at de som har et budskap er forberedt. Dere fikk formidlet budskapet på en utmerket måte og var godt samkjørt. Da blir det artig å høre på. Takk skal dere ha!
Jeg håper vi får gleden av en ny «oppvåkning» fra Bevisste valg ved en senere anledning.»

Shane Chr. Matheson
AREAL & BOLIG
2021

«Da vi i ledergruppen i NP Bygg AS ønsket å vokse videre som ledere, gjorde vi et søk rundt for å se på hvem som kunne tilby lederutvikling, og valget falt på Bevisste Valg. Vi kjente til Signe Lindi fra en tidligere rekrutteringsprosess til ledergruppen og følte konseptet hun og Tove M Fjellvang presenterte for oss passet helt perfekt, både med tanke på bruk av tid og hvordan programmet ble bygget opp med en miks av workshops og personlig coaching. I ettertid har vi også benyttet Bevisste Valg til å rekruttere en lederstilling til oss, med godt hell. I tillegg er de også involvert som fasilitator i vårt arbeid med å definere NP Bygg sine ledelsesprinsipper. Jeg kan virkelig anbefale Bevisste Valg. De har en lun og samtidig direkte væremåte, som får deltakeren til å selv komme frem til gode løsninger for seg og sitt selskap.»

Solfrid K Lindahn
HR-sjef i NP Bygg AS
2022


 

«Det å gå inn i «ny som leder» føltes skummelt. Det å se seg selv i speilet, tørre å si hva man egentlig mener, finne sine egne verdier og stå opp for dem. Samtidig lytte til andre mennesker, se dem og prøve å forstå dem har vært en spennende og lærerik reise. Det å tørre å stå i ulike situasjoner, få en mestringsfølelse og lykkes i stillingen ny som leder har vært en fantastisk reise. Gjennom Bevisste valg har jeg lært akkurat dette. Gjennom samtaler, spørsmål og pusteteknikker har jeg lært små grep som jeg kan plukke frem i hverdagen og bruke igjen og igjen.

Jeg vil absolutt anbefale andre som skal inn i ny lederstilling til å benytte seg av Bevisste valg. 2 fantastiske damer som yter maksimalt av seg selv og sin kunnskap.»

Mona Kalvatn
Salgssjef i HS Media AS
2022 

«Tusen takk for kjempefint program «Ny som leder». Et program som har hjulpet meg mye i min nye stilling som salgssjef og ikke minst meg som person privat. Jeg har lært meg å puste på «nytt» og stoppe opp for refleksjon i hektiske dager. Et program som utfordret meg og som var godt tilpasset mine behov og ønsker. Dere passer så godt i rollene som coacher og fasilitatorer. Jeg er så fornøyd og savner dere etter endt program. Dere er utrolig flinke, hyggelige, støttende og motiverende trenere som gir gode tips og tilbakemeldinger. Jeg tenker tilbake på dere med jevne mellomrom, så dette er et program som bæres med meg. Kan virkelig anbefale dere på det sterkeste!»

Ragnhild Vangerud
Salgssjef i HS Media AS
2021

«Gjennom ett års program har jeg hatt coaching gjennom Bevisste Valg, og jeg er veldig godt fornøyd med coachingen. Det vil for alltid hjelpe meg videre i samspill med andre og være ett viktig verktøy når vanskelige situasjoner eller valg oppstår. Jeg har lært meg selv å kjenne bedre helhetlig, og ser meg nå tydeligere utenfra og inn. Jeg har valgt mine ting å jobbe med, noe som jeg ser vil være en livsvarig reise. Jeg har utviklet en større forståelse for at andre ikke har samme profil som meg selv. Jeg kjenner at jeg yter bedre enn noen gang og har god fremdrift i mine gjøremål –  faktisk all time high.»

Hans-Christian Flensborg
Key Account Manager i BPW Hofstad AS
2021

Takk for hjelp til selvhjelp!

I en tid der det var viktig for meg å stoppe opp litt og finne ut hva jeg ville og hvor jeg skulle gå videre i arbeidslivet var det til stor hjelp å gå til coaching hos Bevisste Valg ved Tove M Fjellvang Lie.  Sesjonene gjorde det klart for meg hva jeg brenner for og hva som er virkelig viktig for meg. Og jeg fikk klarhet i ting som absolutt ikke er viktige for meg lenger. Tove er alltid imponerende godt forberedt, fokusert og tilstede, noe som gir timene hos henne en ekstra boost. Jeg gikk alltid ut glad og optimistisk for fremtiden! Jeg har ikke bare søkt og fått en ny jobb, jeg har også brukt metoden til å se på andre områder, som hva bruker jeg tiden til, hvordan lever jeg livet mitt, og det har ført til noen gode, bevisste valg!

Jeg kan trygt anbefale Tove!

Mette Vik Habberstad
Administrasjonsleder
2018

Å få hjelp til å spre vingene

Jeg ønsket å gå til coaching fordi jeg var i gjennom store endringer i livet mitt. Jeg trengte hjelp til å finne frem kjernen i meg selv, og samtidig hjelp til å rydde opp i hodet og redefinere tankesettet mitt. Ønsket var i hovedsak en type livscoaching, men også linket opp til å se på mine karrieremuligheter. Dette var min bestilling da jeg startet opp hos Bevisste valg.

Jeg opplevde å bli møtt med både nærhet og varme. Det var godt å bli sett, og det var godt å sette av tid til seg selv – et strukturert og planlagt møte med meg selv…ledet og satt i scene av en som visste å stille de riktige spørsmålene. Jeg opplevde stor grad av fleksibilitet og evne til å møte meg der jeg var i prosessen. Møtene resulterte i stor egenrefleksjon i etterkant, og arbeidsoppgavene jeg fikk mellom hver avtale bidro til en struktur og fremdrift i coachingen som passet meg bra.

Det å være i en prosess hvor man forsøker redefinere livskartet sitt og nærme seg kjernen i seg selv, krever mye og hardt mentalt arbeid. Det er en selv som må gjøre jobben; hver dag, hele tiden. Og Bevisste valg har gitt meg noen gode verktøy med på veien. Vi har sammen jobbet frem en større bevissthet rundt hvem jeg er og hvilke grunnverdier som er viktig for meg. Bevisste valg har hjulpet meg å stille meg selv de viktige spørsmålene, og holdt tak i en krevende endringsprosess.

Å få hjelp til å spre vingene og å gå på oppdagelse etter den ekte jeg, er verdt all innsats. Jeg er utrolig takknemlig for Bevisste valg sitt bidrag på denne personlige reisen.

Anne Maren
2018

Back To Top