skip to Main Content

Vi skal inspirere til bevisste valg

Vi skal være den fortrukne samarbeidspartner innen rekruttering og coaching  – som  den nære, personlige og positive kompetansebedriften på Østlandet.

Alle våre kunder skal møtes med kompetanse, profesjonalitet, respekt og raushet.

Bevisste Valg skal nettopp inspirere til bevisste valg – være seg til en kravspesifikasjon for en stilling som skal fylles, en nedbemanning som må foretas eller en kunde som trenger coaching for å skifte retning i arbeidslivet eller komme seg videre med noe som sitter fast i livet generelt. Bevisste Valg er opptatt av hva som skaper optimal fungering i arbeidslivet, og har positiv psykologi som vitenskapelig fundament i alt vi gjør.

Vi har tro på at alle mennesker kan brukes til noe. Alle kan ikke alt, men alle kan noe.

Tove F. Lie

Tove M. Fjellvang Lie,
daglig leder
tove@bevisstevalg.com

Tove etablerte og startet BEVISSTE VALG AS i november 2015.
Hun jobber daglig operativt med coaching og rekruttering.

Tove er sertifisert bruker av Master Person Analyse, OPTO personlighetsanalyse, ACE evnetest, EASI motivasjons- og atferdstest, er DNV GL sertifisert rekrutterer samt sertifisert rådgiver innen outplacement og karriere. Hun har videreutdannet seg innen coaching, selvledelse og emosjonell intelligens ved BI, og som co-active coach gjennom CTI (Coaches Training Institute – www.ctinorway.com) Videre ble hun uteksaminert og godkjent som CPCC – Certified Professional Co-Active Coach i 2019. Hun har en bachelor i International Business og er høyskolekandidat fra Økonomisk College.

I 1999  ble Tove tilknyttet et helt nytt rekrutteringsselskap som konsulent , for å være med på å utvikle rekrutteringskonseptet. Senere gikk hun gradene til seniorkonsulent før hun ble partner i samme selskap i 2011.

Tove har også hatt rollen som konsulent og avdelingsleder i et landsdekkende internasjonalt bemanningsselskap, samt stilling som salgs- og markedssjef i en arbeidsmarkedsbedrift på Romerike.

Med mer enn 20 år i bransjen, har hun jobbet med search og selection av selgere, ledere og spesialister innen et bredt spekter av bransjer og kunder, i tillegg til å ha jobbet mye med coaching og omstillinger – både mot enkeltpersoner og bedrifter.

Back To Top