skip to Main Content

Vi skal inspirere til bevisste valg

Vi skal være den fortrukne samarbeidspartner innen rekruttering og coaching  – som  den nære, personlige og positive kompetansebedriften på Østlandet.

Alle våre kunder skal møtes med kompetanse, profesjonalitet, respekt og raushet.

Bevisste Valg skal nettopp inspirere til bevisste valg – være seg til en kravspesifikasjon for en stilling som skal fylles, en nedbemanning som må foretas eller en kunde som trenger coaching for å skifte retning i arbeidslivet eller komme seg videre med noe som sitter fast i livet generelt. Bevisste Valg er opptatt av hva som skaper optimal fungering i arbeidslivet, og har positiv psykologi som vitenskapelig fundament i alt vi gjør.

Vi har tro på at alle mennesker kan brukes til noe. Alle kan ikke alt, men alle kan noe.

Tove F. Lie

Tove M. Fjellvang Lie,
Daglig leder
tove@bevisstevalg.com
Tlf: 971 50 255

Tove etablerte og startet BEVISSTE VALG AS i november 2015. Hun jobber daglig operativt med coaching og rekruttering.

Tove er erfaren rekrutteringskonsulent, karriererådgiver og coach. Hun har jobbet i rekrutteringsbransjen siden 1995, og har også jobbet som karriererådgiver og  coach nesten like lenge. I tillegg holder hun foredrag og kurs innen ledelse, motivasjon, jobbsøking og rekruttering. 

Tove er sertifisert bruker av  OPTO personlighetsanalyse, MPA, ACE evnetest, EASI motivasjons- og atferdstest, er DNV GL sertifisert rekrutterer samt sertifisert
rådgiver innen outplacement og karriere. Hun har videreutdannet seg innen coaching, selvledelse og emosjonell intelligens ved BI, og er akkreditert som en ledende coach (ACC CPCC), utdannet ved the Coaches Training Institute (CTI) og International Coach Federation (ICF). Hun har en bachelor i International Business og er høyskolekandidat fra Økonomisk College.

I 1999  ble Tove tilknyttet et helt nytt rekrutteringsselskap som konsulent , for å være med på å utvikle rekrutteringskonseptet. Senere gikk hun gradene til seniorkonsulent før hun ble partner i samme selskap i 2011.

Tove har også hatt rollen som konsulent og avdelingsleder i et landsdekkende internasjonalt bemanningsselskap, samt stilling som salgs- og markedssjef i en arbeidsmarkedsbedrift på Romerike.

Med mer enn 20 år i bransjen, har hun jobbet med search og selection av selgere, ledere og spesialister innen et bredt spekter av bransjer og kunder.

Signe Lindi

Signe Lindi
Partner, Senior rekrutteringskonsulent
signe@bevisstevalg.com
Tlf: 928 45 309

Signe kom til Bevisste Valg som partner i januar 2020.
Hun jobber daglig operativt med coaching og rekruttering.

Signe er en erfaren rekrutteringskonsulent, karriererådgiver og coach. Hun har jobbet i rekrutteringsbransjen siden 2014, og har også jobbet som karriererådgiver, prestasjons- og- teamutvikling og coach. I tillegg holder hun foredrag og kurs innen ledelse, motivasjon, jobbsøking og rekruttering. 

Hun har lang erfaring i å rekruttere personell til stillinger innenfor bl.a. prosjektledelse, logistikk, transport, innkjøp, salg, HR, økonomi, kundeservice og ulike lederstillinger. Signe er sertifisert bruker av OPTO personlighetsanalyse og JTI – Jungiansk Type Index. 

Hun har mange års erfaring som mellomleder, med bl.a. planlegging og gjennomføring av organisatoriske endringsprosesser i organisasjoner som Confex, Norsk Gjenvinning/Veolia Miljø, Ontime Logistics og DSV Road. Hun har jobbet mye med endringsledelse og operativ linjeledelse innenfor prosjekter, kundeservice, transport og logistikk.

Signe er utdannet diplommarkedsfører ved Handelshøyskolen BI (NMH), og diplomkandidat i reiseliv fra Høyskolen i Lillehammer. I tillegg har hun gått på et Master of Management-program i logistikkledelse ved Handelshøyskolen BI.   

 Signe ble uteksaminert og godkjent som CPCC – Certified Professional Co-Active Coach i mars 2020. 

 

Back To Top