skip to Main Content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Vi skal inspirere til bevisste valg

Vi skal være din foretrukne forretningspartner innen leder- og teamutvikling, coaching og rekrutteringsrådgivning.

Med MOT, ÆRLIGHET, RESPEKT OG RAUSHET  bevisstgjør og trener vi ledere, team og medarbeidere til å tro på seg selv og til å utvikle et bærekraftig selvlederskap. Vi holder interaktive foredrag og fasiliterer skreddersydde workshops ifm kickoffs og andre møter.

Bevisste Valg er opptatt av hva som skaper optimal fungering i arbeidslivet, og har positiv psykologi som vitenskapelig fundament i alt vi gjør. Vi  bevisstgjør deg din egen verdi- og ressursplattform, slik at du kan ta bevisste valg fra riktig sted.

Logoen vår

Det finnes et norsk ordspill som sier «det gjelder å henge frakken sin på riktig knagg». I 2015 drodlet vi mye rundt dette med logo og hvorfor vi finnes , og vi havnet til slutt på knaggen. Knaggen er for oss et symbol for både utvikling og rekruttering. Det gjelder å få bevissthet rundt hva som er dine unike verdier,  din kompetanse og signaturstyrker, din motivasjon og så sørge for at du havner på rett plass. Vi vet alle hvordan det oppleves når frakken henger på feil knagg. Vet du hvilken knagg du skal henge frakken din på?

Tove M Fjellvang Lie

Tove M. Fjellvang Lie

Daglig leder
tove@bevisstevalg.com
Tlf: 971 50 255


Tove etablerte og startet BEVISSTE VALG AS i november 2015. Hun jobber daglig operativt som leder- og teamcoach, medarbeidercoach, fasilitator, foredragsholder og rekrutterer.

Med mange år  i bransjen som leder, selger, coach og konsulent, har hun jobbet med utvikling og rekruttering av ledere og spesialister innen et bredt spekter av kunder og bransjer.

Tove startet sin salgskarriere på Runni Gatekjøkken på Nes på Romerike, hvor hun som 17 åring for første gang lærte viktigheten av mersalg, kundeservice og operativ ledelse. Hun har gjennom tidene blant annet vært fotballtrener, aktivitetsleder,  konferansier, daglig leder, it- brukerstøtteansvarlig,  markedssjef, salgssjef, teamleder, rekrutterer og styreleder.

Det er likevel innen coachingbransjen hun har funnet sin sanne lidenskap og mening.

Hva er mer givende enn å tenne gnisten i andres øyne? Det å se at andre endelig forstår og anerkjenner hvilket fantastisk stoff de er laget av og at de kan velge å være leder både i eget liv og på jobb – også når livet noen ganger serverer en uplanlagt sving eller omvei.

Tove vokste opp nær skog og natur, og har brukt utallige treningstimer på ski, sykkel og løping i skog og mark på et lite sted som heter Seterstøa i Nes. Tove vokste opp med å spille fotball med gutta og drømte om å bli profesjonell fotballspiller. I mange år trente hun målrettet mot drømmen, før hun fikk en kronisk sykdom. Dermed ble det en bachelorutdannelse og senere en coachingutdannelse. Hun drømte også om å bli skuespiller, men  har i stedet brukt utallige timer på scenen som amatørskuespiller og sanger.

Tove har tre døtre. Den yngste er født med Downs syndrom, noe som har gitt henne  nye verdifulle perspektiver på livet og hva som fyller det med mening. Ingen ting er som å trene på ekte tilstedeværelse, og evnen vi da får til å holde fokus.

Tove brenner for å bevisstgjøre og trene andre til å begå selvledelse og superledelse gjennom autentisk og bærekraftig lederskap.

 

 

Singe Lindi

Signe Lindi

Partner
signe@bevisstevalg.com
Tlf: 928 45 309


Signe kom til Bevisste Valg som partner i januar 2020. Hun jobber daglig operativt som leder – og teamcoach, medarbeidercoach, fasilitator, foredragsholder og rekrutterer.

Med mange år i bransjen som leder, selger, coach og konsulent, har hun jobbet med utvikling og rekruttering av ledere og spesialister innen et bredt spekter av bransjer og kunder.

Signe er vokst opp i indre Finnmark med naturen som lekeplass og friluftsliv som en sentral del av livet. Hennes livsreise og identitetsbygging har handlet å balansere med en fot innenfor det samiske og en fot innenfor det norske, og oppdagelsen av å være begge deler istedenfor å måtte velge det ene fremfor det andre. Kanskje er det nettopp søken etter egen identitet og nysgjerrigheten ift hva det kan lede til som har vært drivkraften til å hjelpe andre til å se seg selv med nye øyne.

Signe elsker konkurranser, høye fjell og en utfordring. Hun er en som aldri gir seg, og bærer alltid et sterkt engasjement og en utforskende nysgjerrighet i alt hun gjør. Signe kommer alltid tilbake også når livet skjer, og har en ekstrem evne til å lede seg selv videre. Hun tok tidlig ledelsen over eget liv, både som ambisiøs svømmer, og etter hvert som turleder og speiderleder.

Hun har mange års erfaring som mellomleder, og har jobbet mye med endringsledelse og operativ linjeledelse innenfor prosjekter, kundeservice, transport og logistikk.

Signe brenner for å røske i etablerte sannheter og utfordre mennesker til å tørre å gå for drømmen – hvert enkelt individ klarer mer enn de tror.

Gjennom nysgjerrighet og åpenhet inspirerer hun og trener  mennesker til å våge å ta steget i den retningen de ønsker seg slik at de kan få et bedre og mer balansert liv.

 

Arbeidsområder:

 • Lederutvikling
 • Teamutvikling
 • Executive coaching
 • Medarbeidercoaching
 • Karriere- og livscoaching
 • Foredrag
 • Fasilitator
 • Workshops
 • Kompetansekartlegging
 • Rekrutteringskurs med workshops
 • Rekrutteringsrådgivning
Back To Top