Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Vi skal inspirere til bevisste valg

Vi skal være din foretrukne forretningspartner innen leder- og teamutvikling, coaching og rekrutteringsrådgivning.

Med MOT, ÆRLIGHET, RESPEKT OG RAUSHET  bevisstgjør og trener vi ledere, team og medarbeidere til å tro på seg selv og til å utvikle et bærekraftig selvlederskap. Vi holder interaktive foredrag og fasiliterer skreddersydde workshops ifm kickoffs og møter.

Bevisste Valg er opptatt av hva som skaper optimal fungering i arbeidslivet, og har positiv psykologi som vitenskapelig fundament i alt vi gjør. Vi  bevisstgjør deg din egen verdi- og ressursplattform, slik at du kan ta bevisste valg fra riktig sted.

Logoen vår

Det finnes et norsk ordspill som sier «det gjelder å henge frakken sin på riktig knagg». I 2015 drodlet vi mye rundt dette med logo og hvorfor vi finnes , og vi havnet til slutt på knaggen. Knaggen er for oss et symbol for både utvikling og rekruttering. Det gjelder å få bevissthet rundt hva som er dine unike verdier,  din kompetanse og signaturstyrker, din motivasjon og så sørge for at du havner på rett plass. Vi vet alle hvordan det oppleves når frakken henger på feil knagg.

Tove M Fjellvang Lie

Tove M. Fjellvang Lie

Daglig leder
tove@bevisstevalg.com
Tlf: 971 50 255


I november 2015 grunnla Tove det innovative BEVISSTE VALG AS. Hun er ikke bare en gründer, men er daglig leder som balanserer rollene som leder- og teamcoach, medarbeidercoach, fasilitator, foredragsholder og rekrutteringsrådgiver.

Med en imponerende karriere i ryggen som leder, selger, coach og konsulent, har Tove skapt bølger innen utvikling og rekruttering av ledere og spesialister på tvers av diverse bransjer og kundeområder.

Toves reise startet på et gatekjøkken på Nes på Romerike, der hun som ungdom lærte de første leksjonene om mersalg, kundeservice og operativ ledelse. Fra den dagen har hun beveget seg gjennom ulike roller – fra fotballtrener til aktivitetsleder, fra konferansier til daglig leder, fra markedssjef til salgssjef, og til og med som styreleder og rekrutterer.

Likevel var det innenfor coachingbransjen at hun virkelig fant sitt kall og sin lidenskap.

Hva kan vel være mer givende enn å tenne gløden i andres øyne? Å se lyset gå opp for dem, å se dem erkjenne sin egen styrke og muligheten til å lede – både i sine egne liv og på arbeidsplassen – selv når livet byr på uventede vendinger.

Oppvokst i nærheten av skog og natur har Tove tilbrakt utallige timer med trening på ski, sykkel og løping i skog og mark på et sted som heter Seterstøa i Nes. Hun vokste opp med gutta, spilte fotball og drømte om en profesjonell fotballkarriere. I årevis trente hun intenst mot den drømmen, inntil en kronisk sykdom gjorde at hun gjorde nye prioriteringer. Det ble en bachelorgrad og senere en coachingutdannelse. Skuespillerdrømmen ble transformert til utallige timer på scenen som amatørskuespiller og sanger.

Tove er også mor til tre døtre, hvor den yngste ble født med Downs syndrom. Dette har gitt henne verdifulle perspektiver på livet og dets sanne mening. Ingenting matcher følelsen av å være fullstendig tilstede, og evnen til å virkelig fokusere.

Hennes lidenskap ligger i å bevisstgjøre og trene andre til å oppnå selvledelse og superledelse gjennom autentisk og bærekraftig lederskap.

 

Singe Lindi

Signe Lindi

Partner
signe@bevisstevalg.com
Tlf: 928 45 309


Signe trådte inn som partner hos Bevisste Valg  i januar 2020. Hun er ikke bare partner, men en drivkraft som leder- og teamcoach, medarbeidercoach, fasilitator, foredragsholder og rekrutteringsrådgiver:

Med en omfattende karriere som leder, selger, coach og konsulent, har hun skapt betydningsfulle endringer innen utvikling og rekruttering av ledere og spesialister på tvers av mange bransjer.

Signe har sitt opphav i indre Finnmark, der naturen var hennes lekeplass og friluftsliv en sentral del av hverdagen. Hennes personlige reise handlet om å balansere det samiske og det norske i sin identitet, og oppdage styrken i å være begge deler i stedet for å velge én side. Kanskje er det nettopp jakten på egen identitet og nysgjerrigheten om hva det kan bringe, som har drevet henne til å hjelpe andre se seg selv på nye måter.

Signe lever for konkurranser, elsker en utfordrende fjelltur og lar seg aldri stoppe. Hun bærer alltid med seg en dyp lidenskap og en uendelig nysgjerrighet i alt hun foretar seg. Uansett hva livet byr på, vender hun alltid tilbake, og hennes evne til å fortsette å lede seg selv videre er bemerkelsesverdig. Hun tok tidlig styringen over eget liv, som en ambisiøs svømmer, og senere som turleder og speiderleder.

Med mange år som mellomleder, har hun arbeidet intensivt med endringsledelse og operativ linjeledelse i prosjekter, kundeservice, transport og logistikk.

Signe brenner for å røske opp i etablerte sannheter og utfordre mennesker til å våge å forfølge drømmene sine – hun tror på at hvert individ kan oppnå mer enn de selv tror.

Gjennom nysgjerrighet og åpenhet inspirerer hun og trener mennesker til å ta steget mot den retningen de ønsker seg, slik at de kan oppnå et bedre og mer balansert liv.

Arbeidsområder:

 • Lederutvikling
 • Teamutvikling
 • Executive coaching
 • Medarbeidercoaching
 • Karriere- og livscoaching
 • Foredrag
 • Fasilitator
 • Workshops
 • Kompetansekartlegging
 • Rekrutteringskurs med workshops
 • Rekrutteringsrådgivning
Back To Top