skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

REVISORMEDARBEIDERE

REVISORMEDARBEIDERE

I mer enn 30 år har Myrdahl og Sveen levert alle typer tjenester innen revisjon, regnskap og rådgivning. Revisjon er det viktigste satsningsområdet, og vi skal nå ansette flere revisormedarbeidere.

Søknadsfrist: Snarest

Les mer og søk på stillingen
Ønsker du å være ansvarlig for trading/salg av råvarer i en viktig bransje? 

Ønsker du å være ansvarlig for trading/salg av råvarer i en viktig bransje? 

Stena Recyling søker nå etter en operativ og resultatorientert salgsansvarlig for stål og metaller. . Som salgsansvarlig har du ansvaret for å tegne langsiktige nedstrømskontrakter og kortsiktige spot-forretninger for jern- og metallkvaliteter fra våre 15 filialer i Norge.

Søknadsfrist: 20.08.2021

Les mer og søk på stillingen
Registrèr din CV hos Bevisste Valg AS

Registrèr din CV hos Bevisste Valg AS

Ønsker du å registrere din CV hos oss? Gå til "Søk på stillingen", last opp din CV og skriv gjerne litt om hvem du er og hvilke stillinger du ser etter.

Søknadsfrist:

Les mer og søk på stillingen
Back To Top