skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Er du vår nye superselger?

Er du vår nye superselger?

Birger N Haug avd Lillestrøm, søker en positiv og målrettet selger til vår MG avdeling i Lillestrøm. . . Du:. • Kan dokumentere svært gode resultater innen salg.

Søknadsfrist: 03.11.2020

Les mer og søk på stillingen
Strategisk innkjøper i 1 års engasjement

Strategisk innkjøper i 1 års engasjement

Coor Service Management søker dyktig og engasjert strategisk innkjøper til sentral innkjøpsstab på Lysaker. . Vi ser etter deg som evner å bygge sterke relasjoner, har initiativ og er proaktiv i tett samarbeid med alle interne ressurser.

Søknadsfrist: Snarest

Les mer og søk på stillingen
NYBILSELGER - AVD. FOLLO

NYBILSELGER - AVD. FOLLO

NYBILSELGER – AVD. FOLLO. Vi er nå på jakt etter en målrettet og løsningsorientert nybilselger som kan etterleve kjerneverdiene kvalitet og omtanke.

Søknadsfrist: 28.10.2020

Les mer og søk på stillingen
KEY ACCOUNT MANAGER

KEY ACCOUNT MANAGER

Vi er på jakt etter en målrettet og forhandlingsvant Key Account Manager som kan etterleve kjerneverdiene kvalitet og omtanke. . Med mer enn 70 års erfaring med å selge biler, vil du bli en del av en solid bedrift i positiv utvikling og med høye vekstambisjoner.

Søknadsfrist: Snarest

Les mer og søk på stillingen
Back To Top