Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Amdreas Edvardsen og Tommy Harland fra Lederakademiet sammen med Tove Fjellvang Lie og Signe Lindi fra Bevisste Valg


Bevisste Valg har kjøpt seg inn i Lederakademiet. Fra venstre Andreas Edvardsen og Tommy Harland fra Lederakademiet, sammen med Tove Fjellvang Lie og Signe Lindi fra Bevisste Valg.
Les mer om Lederakademiet →

Vi bygger bærekraftige ledere og team – også i bilbransjen

Derfor var det enkelt for oss å kjøpe oss inn Lederakademiet, da invitasjonen til samarbeid kom.

Lederakademiet består av daglig leder og foreleser Andreas Edvardsen, foreleser Tommy Harland som er kjente navn i bilbransjen, samt foreleser og coach Tove Fjellvang Lie og foreleser og coach Signe Lindi.

Vi har i en årrekke jobbet med rekruttering og utvikling i mange store bedrifter i bil- og transportbransjen.

Nå lokker vi med lavterskelkurs som er tilpasset den tiden bilbransjen er inne i nå.

Ta kontakt med oss idag!
Back To Top