Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Metodene våre

ORSC

Vi er trente ORSC teamcoacher, der vi ser på organisasjonen og teamet som et system, og hvor vi coacher systemet og relasjonene som helhet og en del av systemet.

Co-Active coaching

Vi er trente og sertifiserte CTI-coacher, et verktøy for å hjelpe deg til å se deg selv og din utvikling fra andre perspektiver.

Jungiansk Type Index (JTI)

Vi er sertifisert og trent på å bruke JTI – et anerkjent psykologisk utviklingsverktøy som gir mennesker innsikt i egen og andres personlighet.

Energiregnskapet

Vi bruker energiregnskapet til å få klarhet i hva som gir deg energi og hva som tapper deg for energi.

Kjernekvadranten

Vi er sertifiserte og trente på kjernekvadranten (Sertifiserte Core Quadrant Trainers) Vi bruker kjernekvadranten for å kartlegge lederens og  teamets kvaliteter og kartlegge hva som hindrer teamets utvikling. Brukes også for å kartlegge kultur.

EDGE-modell

En endringsmodell.
Hva vet vi at vi er? Ikke er?
Hvor står du?
Hvor skal du?
Hva skal til for å komme dit?

Verdi- og ressursplattform

Gjennom coachingen finner du tilbake til det som er viktigst i livet ditt og hva du ikke kan leve uten. Her jobber vi også med å kartlegge dine ressurser, signaturstyrker, evner, motivasjon og bevissthet rundt eget selvbilde og sabotører.

Back To Top