Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Vi er på Talerlisten.no!

Du finner Tove og Signe hos Talerlisten.no – i Norges beste utvalg av foredragsholdere! 

Fra ledelse til superledelse!

«Fra ledelse til superledelse!» er foredraget for deg som er leder eller som vurderer å bli leder, og som ønsker konkrete verktøy og tips  for hvordan lykkes med ledelse nå og i fremtiden.

Vi har et brennende engasjement rundt ledelse og selvlederskap – og hva som kreves av oss alle i et stadig skiftende arbeidsliv.

Våre foredrag kan skreddersys og henvender seg til alle typer mennesker i en organisasjon. Tematikk som går igjen:

  • #selvledelse&tilstedeværelse (elefanten&rytteren)
  • #ærligkjærlighet (feedback&kommunikasjon)
  • #mangfold&inkludering (alle har fordommer)
  • #bærekraftigledelse (kraften til å bære deg selv når ting ikke går så bra)
  • #sabotørledelse (hvordan lede din indre kritiker)
  • #konflikthåndtering (den viktige samtalen)

PSYKOLOGISK TRYGGHET HAR ALDRI VÆRT VIKTIGERE

  • Læring, utvikling og resultater blir bedre og kommer raskere gjennom psykologisk trygghet
  • Hva risikerer du ved å ikke skape psykologisk trygghet

SELVINNSIKT GJØR FRYKT TIL KRAFT

  • De aller fleste mennesker har sin egen indre kritiker – eller egne sabotørstemmer som hindrer deg i å leve det livet du lengter etter.
  • Hvordan ville du ha det om du kunne lede disse destruktive sabotørstemmene?

Vil du vite mer om vårt signaturforedrag, ta gjerne kontakt

Kundeuttalelser

«Damer med mer tilstedeværelse og genuin interesse for mennesker og faget skal du lete lenge etter!»

Vi satte stor pris på foredraget!  I et slikt fora er det utrolig godt at de som har et budskap er forberedt. Dere fikk formidlet budskapet på en utmerket måte og var godt samkjørte. Da blir det artig å høre på. Takk skal dere ha! Jeg håper vi får gleden av en ny «oppvåkning» fra Bevisste Valg ved en senere anledning.

Back To Top