skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

klart jeg kan
Foredrag

Klart jeg kan! – veien mot å bli en dyktigere jobbsøker

Du er unik – du har en helt egen historie som har gjort deg til den du er i dag.
La det vises – sørg for at de dokumenter du sender avgårde er den beste refleksjon av dine mål, styrker og prestasjoner.

Du duger til mye!
Men hvordan skal du få andre til å se hva du duger til, hvis du ikke vet det selv? Vårt mål er å forsterke tanker gjennom bevisstgjøring av hva det som kreves for å få jobben.

Ta kontakt for å få vite mer om dette foredraget

 

 

Back To Top