Skip to content

Velkommen til et annerledes ledelsesseminar sammen med Nova Talks torsdag 30. mai på NOVA Spektrum. Les mer og meld deg på nå!

Er du god nok på å utvikle deg selv og dine medarbeidere?

Bevisste Valg i samarbeid med Nova Talks  inviterer deg til et halvdagsseminar (kl 08.30 – 13.00) med påfyll av superkonkrete tips, råd og verktøy til hvordan du kan bli en enda bedre leder og beslutningstaker.

Hos oss får du håndfast innsikt, læring og inspirasjon fra andre som også selv står i en lederhverdag som krever mye. 

Få lederverktøyene du trenger

På vårt arrangement møter du ledere, eksperter og fagpersoner som gir deg innsikten og de praktiske lederverktøyene du trenger for å bli enda bedre i stand til å utvikle deg selv og dine medarbeidere.

Vi gir deg også oppdateringene på lovendringene som trer i kraft fra 1.juli i år, og som det er viktig å kjenne til for alle som har leder- og arbeidsgiveransvar.

Vi har invitert inn innledere og faglige bidragsytere som har opplevd stor medgang, men også dem har stått i sterk motgang og opplevd stress og press.

Vårt halvdagsseminar er for deg som ønsker å lykkes enda bedre som leder og beslutningstaker – enten du leder en stor eller liten virksomhet, og uavhengig av om du befinner deg i næringslivet eller offentlig sektor. Vi lover deg ny innsikt og inspirasjon til umiddelbar bruk og nytte!

Signe og Tove holder foredrag sammen på scenen
Vi i Bevisste Valg bidrar med to interaktive foredrag hvor vi skal snakke om:
  • Om Selvledelse og tilstedeværende lederskap
  • Om Bærekraftig ledelse – gjennom kunsten å lede deg selv

Ønsker du mer informasjon?
Send en mail til post@bevisstevalg.com
eller ring
Tove, telefon 971 50 255
Signe, telefon  928 45 309

Knytt kontakt med Tove på LinkedIn
Knytt kontakt med Signe på LinkedIn