Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

221: Vårrengjøring

Våren. Kjenn våren som har det med å narre oss litt innimellom! Nå er den her med grus som knuser under de vårlige joggeskoene. De første fregnene leter etter en nese å sitte på. Fuglekvitter og bekker som sildrer og lokker i skog og fjell. Is og sne har forstått tapet og trekker seg gradvis mer og mer tilbake. Døde fugler i veien som aldri fikk oppleve en ny vår. Barnevogner langs sykkelstier og fortauskanter. Syklister og sykkellag til glede for noen – til ergrelse for andre.  Og joggere; det kryr av spreke joggere som stadig stopper opp og kjenner om de har puls. Selv naboene har tint opp, og en kan plutselig se folk rundt husene. Folk er blide. Sola gjør slik med oss.

Noen er sure.  Hundebæsj som falt i fjor eller gjennom snøen. Søppel! Gud bedre meg så mye søppel som ligger slengt rundt omkring langs veier og i naturen.  Tror folk at det forsvinner? Blir borte i snøen for evig og alltid?  Hvor lat eller dum eller begge deler går det an å bli? Er vi blitt verre enn noen sinne? Alt som er gjemt og glemt kommer til synet – det må ryddes – det må pusses opp. Våren gjør slik med oss. Vi søker fornying på alle mulige måter. Det kribler. Vi våkner til liv.  Det skal skinne.

Så må vi ikke glemme den mentale vårrengjøring!   Lag deg noen rutiner. Våg og kjenne etter, ta på, føle, sett navn på. Hvordan har du det akkurat nå? Hva er bra? Hva gir deg energi? Hva tar energi? Er det kaos? Hvis du kunne endre på en eneste ting i dag for å være litt mer tilfreds, hva ville du ha endret på? Gjort mer av? Gjort mindre av? Hva stopper deg?

Trenger du noen å sparre med? Test oss med en prøvetime – vi hjelper deg gjerne videre med din mentale vårrengjøring som coach og/eller samtalepartner.

Og med dette ønsker vi dere alle en kvitrende lys uke med alle muligheter!

 

Vi er Signe Lindi og Tove M Fjellvang LieBEVISSTE VALG AS – vi bygger bærekraftige ledere og team 🧠  🐘

Back To Top