Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

219: Hva er din superpower?

Har du noen gang lurt på hva som gir deg den urokkelige styrken slik at du står stødig i deg selv, selv når stormen raser som verst?

Det er din unike superpower som gjør dette – den indre gnisten som brenner uansett utfordring. Det er den usynlige kraften som gjør deg uovervinnelig, både i medgang og i motgang.

Når du befinner deg midt i kaoset er det denne superkraften som gjør deg i stand til å opprettholde kraften til å bære deg selv, selv når alt annet raser sammen rundt deg. Det er denne kraften som gjør at du kan navigere gjennom livet med en urokkelig tro på din egen styrke og evne til å overvinne enhver utfordring.

Hva skjer når du begynner å tvile på veien du har valgt, når det tydelige målet du har satt deg, forsvinner inn i tåken av usikkerhet?

Det er da din superpower virkelig blir satt på prøve. Det er i disse øyeblikkene av tvil og forvirring at du må grave dypt i din egen kjerne for å finne styrken til å fortsette videre, selv når veien virker uklar og målet virker fjernt.

Så hvordan kan du oppdage og utvikle din superkraft som du har dypt inne i deg?

Det begynner med å bli mer bevisst på hvem du virkelig er. Det handler om å finne frem til din egen identitet, utforske ditt mangfold og omfavne dine verdier med en lidenskap som du eier.

Vi i Bevisste Valg er her for å hjelpe deg med å løfte frem din superpower, slik at du kan etablere deg enda stødigere i din egen verdi- og ressursplattform. Det er på tide å omfavne din styrke og din superkraft, og la det påvirke alt du gjør.

For ved å stå stødig i din superkraft er det ingen grenser for hva du kan oppnå.

Vi er Signe Lindi og Tove M Fjellvang Lie i BEVISSTE VALG AS – vi bygger bærekraftige ledere og team. 🧠🐘 Fordi all ledelse starter innenfra!

 

Back To Top