skip to Main Content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

218: Selvledelse og sykefravær

Om du kan tenke på selvledelse som å være sjefen for ditt eget liv? At du er den som styrer skipet og er kapteinen på de stormfulle bølgene som kan være livet som skjer både på jobb og privat? Og dette er saken; jo bedre du er til å styre skuta, jo mindre sannsynlig er det at du kommer til å ende opp med å kaste anker på Sykefraværsøya. Eller hva tenker du?

Når du tar ansvar for din egen tid, energi og trivsel, reduserer du faktisk risikoen for å bli overveldet og utbrent. Det er som å være din egen superhelt hvor du har kontrollen.

Tenk på det på denne måten: Når du praktiserer selvledelse, gir du kroppen og hodet ditt de «vitaminene» de trenger for å holde seg sunne og sterke. Det er som å gi dem en daglig dose med «feel-good juice» som holder dem i toppform og klar til å takle alt som kommer deres vei.

Så, hva er nøkkelen? Vel, det handler om å finne den perfekte balansen mellom å pushe deg selv til å yte ditt beste, samtidig som du tar vare på deg selv og unngår å brenne deg ut. Det er som å være en kattunge som leker med en laserpeker – du må følge lyset, men husk å ta pauser og hvile når du trenger det! Og den gode nyheten er at du kan trene på selvledelse. Og for å trene på selvledelse må du kjenne deg selv, erkjenne hva som er viktig for deg og sørge for at du lever mer i pakt med det, samtidig se dine kvaliteter og ditt utviklingspotensiale. Våger du å sette grenser? Hvor bevisst er du når du sier ja eller nei til noe?

Ansatte som leder seg selv opplever større grad av mestring, trivsel og arbeidsglede samt bedre kvalitet på jobben som igjen resulterer i mindre fravær, stress og angst.

For ledere i ny tid er det viktig å ha evnen til å begå selvledelse for å kunne gi de ansatte tillit til å utføre jobben selvstendig.Når du behersker kunsten å lede deg selv, blir dette din superkraft når det gjelder å holde sykefraværet på avstand. Det betyr ikke at du aldri blir syk eller at vonde ting aldri skjer. Fordi livet vil skje. Men det handler om hvordan du leder deg selv i og gjennom det som skjer, og hvordan du snakker om og til deg selv når det skjer.

Jobber du et sted hvor dere har fokus på selvledelse? For å lede deg selv og andre, må du være god på selvledelse, og for å være god på selvledelse må du jobbe med egen selvinnsikt og hvordan du påvirker deg selv og menneskene rundt deg.

Med mot, viljestyrke og lyst til å bruke tiden det tar, er det mulig å bli dyktig på selvregulering. Det koster å være ærlig mot deg selv. Men det er ditt liv, dine valg – og det å ikke velge er også et valg som har en kostnad.

𝕃𝕚𝕧𝕖𝕥 𝕖𝕣 𝕓𝕒𝕣𝕖 𝕖𝕥 ø𝕪𝕖𝕓𝕝𝕚𝕜𝕜 – 𝕥𝕒 𝕓𝕖𝕧𝕚𝕤𝕤𝕥𝕖 𝕧𝕒𝕝𝕘!

 

Vi er Signe Lindi og Tove M Fjellvang Lie i BEVISSTE VALG AS – vi bygger bærekraftige ledere og team 🐘 🧠

Back To Top