Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

217: Ordmagi – fra morsdag til hverdag

I går feiret vi mødrene våre – de som har gitt oss liv, kjærlighet og en haug med ord som  former vår identitet.

Tenk på alle de positive ordene du har knyttet til din mor: «God energi», «trygg», «smart», «morsom», «tullete», «forbilde». Hvert ord er en magisk tråd som vever sammen et bilde av den fantastiske personen hun er. ‍‍

Kanskje du husker en spesiell morsdagshilsen, en kjærlig beskjed eller et morsomt dikt. Hvert ord har satt spor i hjertet ditt, og fortsetter å forme deg den dag i dag.

Men ordmagien går begge veier. I går var det din tur til å bruke ord for å vise din takknemlighet og kjærlighet. Hvilke magiske ord ga du til din mor?

Kanskje du sa «takk for alt du gjør», «jeg elsker deg», eller «du er den beste mammaen i verden». Hvert ord er en gave, et kjærtegn, en trylleformel som styrker båndet mellom dere.

Morsdagsmagien handler om mer enn bare gaver og blomster. Det handler om kraften i ordene våre, og hvordan de kan skape glede, kjærlighet og forståelse.

Hver dag har vi muligheten til å bruke ordmagi for å skape positive forandringer i våre liv og i verden rundt oss. Både som medarbeider og leder har du ordet i din makt.

Hvordan kan du bruke ordmagi i din hverdag?

  • Beskriv deg selv med positive ord, og vær bevisst på hvordan du snakker til deg selv. Bygg opp din selvtillit og tro på dine evner.
  • Bruk positive ord når du snakker med andre og om andre. Spre glede og oppmuntring.
  • Vær bevisst på ordene du bruker i media og i sosiale medier. Velg ord som fremmer konstruktiv dialog og forståelse.
  • Vær bevisst ordene du bruker i dine tilbakemeldinger til andre. Ærlig kjærlighet er aldri feil.

Husk: Ord er små, men de har en enorm kraft. Bruk dem klokt!

– Vi er Signe og Tove – vi bygger bærekraftige ledere og team🐘🧠

Back To Top