Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

215: Dårlig kjemi mellom kollegaer stjeler energi og fokus fra oppgavene som skal løses!

𝗛𝗮𝗿 𝗱𝘂 𝗲𝗻 𝗸𝗼𝗹𝗹𝗲𝗴𝗮 𝗱𝘂 𝗶𝗸𝗸𝗲 𝗵𝗮𝗿 𝗴𝗼𝗱 𝗸𝗷𝗲𝗺𝗶 𝗺𝗲𝗱, 𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿 𝘀𝗼𝗺 𝗱𝘂 𝗿𝗲𝘁𝘁 𝗼𝗴 𝘀𝗹𝗲𝘁𝘁 𝗶𝗸𝗸𝗲 𝗹𝗶𝗸𝗲𝗿? 𝗙ø𝗹𝗲𝗿 𝗱𝘂 𝗱𝗲𝗴 𝗵𝗲𝗺𝗺𝗲𝘁 𝗮𝘃 𝗱𝗲𝗻 𝗱å𝗿𝗹𝗶𝗴𝗲 𝗸𝗷𝗲𝗺𝗶𝗲𝗻, 𝗼𝗴 𝗮𝘁 𝗱𝘂 𝗶𝗸𝗸𝗲 𝗸𝗼𝗺𝗺𝗲𝗿 𝗱𝗲𝗴 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗿𝗲? 𝗙𝗶𝗻𝗻𝗲𝘀 𝗱𝗲𝘁 𝗺å𝘁𝗲𝗿 å 𝗷𝗼𝗯𝗯𝗲 𝘀𝗮𝗺𝗺𝗲𝗻 𝗽å 𝘂𝘁𝗲𝗻 𝗮𝘁 𝗱𝗲𝘁 𝗼𝗽𝗽𝘀𝘁å𝗿 𝗳𝗿𝗶𝗸𝘀𝗷𝗼𝗻 𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗶𝗿𝗿𝗶𝘁𝗮𝘀𝗷𝗼𝗻? 𝗞𝗶𝗹𝗱𝗲𝗻 𝘁𝗶𝗹 𝗸𝗼𝗻𝗳𝗹𝗶𝗸𝘁 𝗲𝗿 𝘀𝘁𝗼𝗿 𝗻å𝗿 𝘃𝗶 𝘃𝗲𝗹𝗴𝗲𝗿 å 𝗶𝗿𝗿𝗶𝘁𝗲𝗿𝗲 𝗼𝘀𝘀 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗺𝗲𝗻𝗻𝗲𝘀𝗸𝗲𝗻𝗲 𝘃𝗶 𝗶𝗸𝗸𝗲 𝗹𝗶𝗸𝗲𝗿. 𝗗𝗲𝗻𝗻𝗲 𝗳𝗿𝗶𝗸𝘀𝗷𝗼𝗻𝗲𝗻 𝗵𝗮𝗿 𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝘀 𝘁𝗶𝗹 å 𝘂𝘁𝘃𝗶𝗸𝗹𝗲 𝘀𝗲𝗴 𝘁𝗶𝗹 𝗸𝗼𝗻𝗳𝗹𝗶𝗸𝘁 𝗵𝘃𝗶𝘀 𝘃𝗶 𝗹𝗮𝗿 𝗱𝗲𝗻 𝗴å𝗿 𝗳𝗼𝗿 𝗹𝗮𝗻𝗴𝘁. 𝗘𝗿 𝗳𝗿𝗶𝗸𝘀𝗷𝗼𝗻 𝗽å 𝗮𝗿𝗯𝗲𝗶𝗱𝘀𝗽𝗹𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻 𝘀å 𝗳𝗮𝗿𝗹𝗶𝗴 𝗱𝗮? 𝗠å 𝘃𝗶 𝗻ø𝗱𝘃𝗲𝗻𝗱𝗶𝗴𝘃𝗶𝘀 𝗹𝗶𝗸𝗲 𝗮𝗹𝗹𝗲 𝘃𝗶 𝗷𝗼𝗯𝗯𝗲𝗿 𝘀𝗮𝗺m𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗱?

Det er faktisk ditt valg! Du kan velge hvor mye energi du ønsker å bruke på din egen irritasjon. Gjennom å utvikle din toleranse og tålmodighet for andre mennesker, vil du også redusere din egen irritasjon, og din egen energilekkasje.

Hvis du heller velger å mobilisere din nysgjerrighet, vennlighet og evne til samspill mot dem du har dårlig kjemi med, vil du kunne flytte dine egne grenser for hva du tolererer. Det er selvfølgelig mer energikrevende enn bare å bry deg om dem du liker, for samvær med dem du liker gir deg jo energi.

Ved å ha fokus på oppgaven dere skal løse sammen og hvordan den skal løses, istedenfor å ha fokus på hvorvidt du eller vedkommende liker hverandre eller ikke, vil du kanskje se på kollegaen din på en annen måte. Dere trenger verken å være enige, henge sammen, eller være bestevenner for å respektere hverandre. Kanskje du til og med vil oppleve at denne personen har mer å by på enn det du tror og det du ser.

I vårt arbeid som leder- og teamutviklere har vi bl.a. fokus på hva som forebygger konflikter og unngår giftig adferd. Det handler bl.a. om hvordan du kan tilpasse deg samhandlingen med andre uten at dere trenger å være så enige eller samstemte i alt. Du utvikler din egen toleransegrense for andre mennesker, får noen nye perspektiver og trener på dette din arbeidshverdag.

Å trene på å utvide egen toleransegrense har direkte innvirkning på kilder til konflikt og er et steg på veien til å skape mer psykologisk trygghet i teamet ditt eller i din organisasjon.

Snu irritasjonen din til nysgjerrighet! Vær vennlig og ha fokus på samhandling. Legg merke til hva som skjer med deg og den andre underveis. Kanskje du til og med vil oppleve at det er verdt å bruke energien din på denne måten?

Lykke til med utfordringen!

Vi er Signe og Tove – vi bygger bærekraftige ledere og team! 🧠🐘
Back To Top