Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 203: Hvilket antrekk har du valgt i dag?

I går kveld var vi med på et event for teamcoacher og konsulenter fra hele verden. Temaet var bevissthet rundt hvordan vi bringer positivitet inn i verden, i vårt samfunn – i våre relasjoner, systemer og team – i våre oppgaver, gjennom vårt ansvar og våre samhandlinger.

Hvordan skal du være i dagens møter med alle dine oppgaver?

De tunge og de lette. Det mest utfordrende er selvsagt de tunge og det du ser på som vanskelig – som du vet du ikke verken kan eller bør utsette lenger. Hvem skal du være i møte med disse?

Hva er det du trenger for å stå stødig i det som kreves av deg? Om det er respekt, lekenhet, omtanke, kjærlighet, forståelse, toleranse, åpenhet eller noe annet?

Hvis du ser for deg alle disse emosjoner som hver sin klesdrakt i skapet – hvilken vil du bære? Kanskje du må kombinere? Valget er ikke alltid lett, men valget du tar (eller ikke tar) vil kjennes som energien i rommet i møtet med det som kreves av deg.

Ved å bevisst velge riktig antrekk, vil du lettere kunne stå i det som skal gjøres og sies, holde fokus og være dønn til stede. Sannsynligheten for at mottakerne også mottar budskapet og forstår, vil også øke når du har en klar intensjon med en energi om å ville den andre vel.

For når du ikler deg en løsningsorientert positiv drakt, som for eksempel respekt (les også selvrespekt) vil det være plent umulig å være giftig (les foraktende, klandrende, kritiserende eller unnvikende).

Det er ikke hva du sier som vedkommende vil huske når alt kommer til alt, det er hva du får de til å føle.

Kommunikasjon er mye mer enn verbale ord. Det lønner seg å være bevisst din energi- og språkdrakt!

 

Back To Top