Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 200: Tilstedeværelse

Jeg spilte fotball i mine yngre år. Før kampene, i bilen på vei til stadion; tegnet jeg visuelt en usynlig sirkel rundt meg selv som jeg flyttet inn i. Beskyttet meg mot støy og unødvendige forstyrrelser. Enset ikke publikum. Kun meg selv, laget, treneren, fotballbanen, ballen, formasjonene, beredt, tilstede. Med full fokus, konsentrerte jeg meg om arbeidsoppgavene som skulle gjøres og det som var viktig der og da. Det fungerte også under store prøver og eksamener på skolene jeg har gått. Eller da jeg var med i teateroppsetninger og revyer.

Å vite hva som kreves av deg, være forberedt – gjøre det – like det – elske det!

Det samme skjer når vi skal inn i større presentasjoner og yte på jobb. Sirkelen «tegnes» og vi flytter inn i nuet – hvor ingen ting annet gjelder enn det som skal utrettes – hvor ingen ting annet gjelder enn det vi skal være der og da. Det er mange teknikker for å komme dit – dit hvor alt er mulig.

Det er en mektig følelse som oppstår når du klarer å flytte inn i livets tilstedeværelse. En altoppslukende følelse hvor du virkelig føler deg sprell levende – full av liv og skaperkraft.

Men det handler ikke bare om å prestere eller skape – det handler vel så mye om evnen til å være til stede. Den altoppslukende følelsen og kraften som kan kjennes når jeg står ved et vann, under en himmel, i skogen eller vandrende i nye gater eller på nye steder. Også når jeg leser en bok, lærer noe nytt, lytter til musikk, ser en film, leser et dikt, samtaler med noen, løfter noen eller deler et øyeblikk med noen eller når noen ser meg på ekte. Noe eller noen som berører – beveger noe inni meg som har og gir verdi – som kjennes ut som noe større enn meg selv.

Hva gjør deg sprell levende? Hva betyr noe for deg – har verdi? Hva gir deg energi? Hva tapper deg for energi? Hindrer deg?

Hjernen er bevist påvirkelig og fleksibel, hvis du lar den. Er det ikke fantastisk?

Hva trenger du for å være til stede der du er?

 

 

Det er ikke egoistisk å sette seg selv i sentrum av sitt eget liv.
Fra sentrum ser du alt unntatt sentrum. 
(David Kvæbek)
Back To Top