skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Nr. 195: Magi Skapes

Nr. 195: Magi skapes

Dette året har vært magisk for oss – vi har turt å følge hjertet og gå i den retningen vi har hatt lyst til å gå veldig lenge. I dette bevisste valget har vi trosset hver våre sabotørstemmer og egne hindringer og tatt steget i riktig retning.

Er det tilfeldigheter som gjør at vi har kommet hit, og tilfeldigheter som gjør at mulighetene dukker opp?

Nei, vi tror ikke dette er tilfeldig! Når du stopper opp, lytter til deg selv, kjenner etter hva som er viktig for deg og hva du vil, vil du plutselig se mulighetene på en annen måte – de kommer til deg.

Vi er så utrolig takknemlig for at vi får lov til å skape noe sammen i Bevisste Valg. Sammen skaper vi magi og energi. Vi skal røske i og berøre mennesker, vi skal bruke våre hjerter og vi skal være modige sammen – bruke vårt vågale mot. For det er akkurat der – i grensesnittet mellom hjertet, hodet, vågalt mot, energi og glede at magien skapes.

Vår ambisjon er å hjelpe nettopp deg til å våge å ta steget i den retningen du drømmer om, og i den retningen som er viktig for deg for at du skal skape magi i din hverdag.

Hva om det er mulig å få til?

Ha en strålende og vågal uke!

Back To Top