skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Nr. 193: Hipp Hipp Hurra – Bevisste Valg Fyller 6 år!

Nr. 193: Hipp hipp hurra – Bevisste Valg fyller 6 år!

Signe og jeg har begge hatt flere seksåringer i våre liv, og vi har alltid sett på det som viktig å feire små og store seire. I dag, 1 november, er det seks år siden vi åpnet dørene til Bevisste Valg.

Fysisk kan seksåringen klare ting som å sykle eller danse i takt med musikken, men kan fremdeles være litt klossete. Når det gjelder språk og kognitive ferdigheter, er seksåringen nå i stand til å tenke mer abstrakt og logisk.

Som seksåringens fantasi er godt utviklet, klarer også vi stort sett å skille mellom fantasi og virkelighet. Av og til lar vi likevel fantasien gli over i virkelighet – men det er for skapelsen og kreativitetens skyld.  Og selv om seksåringen  blir mer selvstendig for hver dag som går, kan vi også likevel føle usikkerhet. Plutselig står vi overfor nye krav og utfordringer, og det kan føles både spennende utfordrende og håpløst frustrerende. Da er det godt vi har hverandre til ros og oppmuntring. Det er selvsagt også oppløftende å få godord og støtte fra dere andre.

Som seksåringen er vi vitebegjærlige og lærer fort når muligheten og interessen er til stede for det – heldigvis er det ofte.

Forankret i verdiene våre og det vi tror på –  gir vi aldri opp. Fordi vi stoler på prosessen. Fordi vi stoler på at ved å gjøre de riktige tingene, med akkurat passe tålmodighet i vår utålmodighet – så kommer resultatene.

Når det gjelder forståelsen av tallenes størrelsesorden, velger vi også å tro at vår seksåring er kommet noe lenger enn et seksårig menneskebarn.  Det gjelder å ha kontroll på debit og kredit til enhver tid.

Og selv om ikke alt alltid blir som vi har tenkt oss,  utløser det kanskje ikke sinneutbrudd på samme måte som hos en seksåring – heldigvis.  Vi  lover å ikke legge oss på gulvet å skrike. Det ligger mye energi i trass og stahet – og når dette kanaliseres riktig – kan det bli en sterk kraft som bringer oss videre inn i fremtiden.

Vi lover å ta med oss seksåringens nysgjerrighet, kreativitet og oppfinnsomhet inn i år syv, og vil med dette benytte anledningen til å takke alle våre oppdragsgivere,  følgere og heiegjeng – for seks spennende, utviklende år – som nå er fundamentet for videre samarbeid, utvikling og vekst.  Vi gleder oss til å fortsette med å inspirere til bevisste valg gjennom å være tankeloser og co-active coacher.  

Med MOT, ÆRLIGHET, RESPEKT OG RAUSHET ser vi våre kunder som naturlig kreative, ressurssterke og hele mennesker.

 

GRATULERER MED DAGEN!

Back To Top