Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 192: Hva vil det bety for deg å våge og slippe det som ikke tjener deg lenger?

Det er akkurat som om solen skinner selv om det regner.

Magisk høstløv danser med regn og vind – klamrer seg fast i det kjente. Men de vet de skal falle – de vet endringen er unngåelig. De vet også at de alltid kommer tilbake.

Farger, lukter, smaker – omgivelsene gjør noe med oss og energien vår. Bevisst og ubevisst. Det er din evne til tilstedeværelse her og nå som avgjør hvor bevisst eller ubevisst du er det som påvirker deg.

Jeg bor slik til at jeg kan oppsøke naturen så ofte jeg kan og jeg nyter alt hva hver årstid har å by på. Høsten er virkelig en av mine fire favoritter. Den klare lufta, de sterke fargene. Været.  Mørkere kvelder. Levende lys. Putring i peisen.

Ønsker du endringer i livet, er det du og bare du som kan omskrive ditt livsmanus. Har du latt andres forventninger og tanker om deg og ditt liv få styre deg og dine valg så langt i livet, er det på tide å ta deg selv på alvor. Det er ikke egoisme, det er selvrespekt. For hvor lenge skal du gå å gjøre deg selv til offer for noe utenfor deg selv?

Så må du kanskje ta noen skremmende valg, gå utenfor komfortsonen, Og det er først når du tillater deg å være i det skjøre i deg, at utvikling og transformasjon kan skje. Det skal gjøre vondt i fryktsonen. Denne frykten er din veiviser. Og når du trenger deg gjennom frykten – havner du i læringssonen. Og så kan du vokse og få ut ditt sanne potensiale. Og der blir du kanskje den du er ment å være, og lærer noe nytt om både deg selv og andre mennesker.

Det er ditt eget livsmanus du holder mellom hendene. 

Gå gjerne gjennom din historie – ikke for å klandre eller gi noen skyld, men for å forstå og for å komme deg videre med det som er viktig for deg.  La det  være din gave til deg selv. Reskriv ditt livsmanus og gi slipp på det som ikke tjener deg lenger.

Og still deg først spørsmålet: Hva ville det bety for meg om jeg våget å slippe det som ikke tjener meg lenger?

 

En fargesprakende fredag ønskes fra oss i Bevisste Valg AS!

 

Back To Top