Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 178: På jakt etter ord som befrir deg?

Godt nyttår, kjære følgere! 

Det skrives og sies, men jeg kjenner at det har en slags bismak i år. Ikke fordi vi ikke ønsker dere et godt nyttår. Men fordi vi fortsatt sitter med Covid-restriksjoner og et katastroferas nært innpå oss hvor ikke alle savnede er funnet enda. 

Det er så små marginer mellom liv og død, sorg og glede, latter og gråt. Livet kan brått ta noen brutale svinger. Noen ganger er det viktig å  gi rom til denne dype klagen i livet – noen ganger er livet så uutholdelig fordi det tar en altfor uventet, smertefull sving.  Og anerkjenner vi ikke dette, er vi ikke sannferdige. Og sannferdighet er vår døråpner til livets dyp. 

For en som er på jakt etter ord som befrir, er det bare taushet å finne. Noen ganger er det bare stillheten som kan befri oss – eller kanskje mest av alt gode handlinger?  Vi som har livet, vi skal fortsatt leve i og med håpet, og ved siden av la omtanke, raushet og medmenneskelighet danse! 

Og av og til er det kanskje viktig å minne oss selv på at skaper vi liv – skaper vi død? Elsker vi, vil vi savne!

 

Vi er i dyp takknemlighet over gamle og nye kunder som velger å bruke Bevisste Valg som samarbeidspartner både innen lederutvikling, coaching, foredrag og rekruttering og ser frem til å brette opp ermene og jobbe videre med dere i året som nettopp har omfavnet oss. Det gjelder å løfte blikket og se fremover. Det kommer til å fortsette å være digitale møter og samhandlinger –  og etterhvert håper vi også på flere ekte menneskemøter!  

Vi ønsker dere alle et  håpefullt, trygt og hjertevarmt nytt år!

 

Back To Top