skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Nr. 178: På Jakt Etter Ord Som Befrir Deg?

Nr. 178: På jakt etter ord som befrir deg?

Godt nyttår, kjære følgere! 

Det skrives og sies, men jeg kjenner at det har en slags bismak i år. Ikke fordi vi ikke ønsker dere et godt nyttår. Men fordi vi fortsatt sitter med Covid-restriksjoner og et katastroferas nært innpå oss hvor ikke alle savnede er funnet enda. 

Det er så små marginer mellom liv og død, sorg og glede, latter og gråt. Livet kan brått ta noen brutale svinger. Noen ganger er det viktig å  gi rom til denne dype klagen i livet – noen ganger er livet så uutholdelig fordi det tar en altfor uventet, smertefull sving.  Og anerkjenner vi ikke dette, er vi ikke sannferdige. Og sannferdighet er vår døråpner til livets dyp. 

For en som er på jakt etter ord som befrir, er det bare taushet å finne. Noen ganger er det bare stillheten som kan befri oss – eller kanskje mest av alt gode handlinger?  Vi som har livet, vi skal fortsatt leve i og med håpet, og ved siden av la omtanke, raushet og medmenneskelighet danse! 

Og av og til er det kanskje viktig å minne oss selv på at skaper vi liv – skaper vi død? Elsker vi, vil vi savne!

 

Vi er i dyp takknemlighet over gamle og nye kunder som velger å bruke Bevisste Valg som samarbeidspartner både innen lederutvikling, coaching, foredrag og rekruttering og ser frem til å brette opp ermene og jobbe videre med dere i året som nettopp har omfavnet oss. Det gjelder å løfte blikket og se fremover. Det kommer til å fortsette å være digitale møter og samhandlinger –  og etterhvert håper vi også på flere ekte menneskemøter!  

Vi ønsker dere alle et  håpefullt, trygt og hjertevarmt nytt år!

 

Back To Top