skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Nr. 177: Ditt Eget Livsmanus

Nr. 177: Ditt eget livsmanus

Nå er den heldige time! synger vesla mi. Hun gjorde det i fjor på samme tid og året før der! Av hjertens lyst. Helt uvitende  – om at ikke alle er like heldige. Eller kanskje har det begynt å demre at alle ikke er like heldige – det kommer stadige noen kommentarer som kan vitne om det. Det er godt å se ungene glede seg over å kunne gi til andre, minst like mye som å få selv. En fryd å høre de glede seg til den gode maten, til at vi skal være sammen, spille spill, slappe av, stresse ned og så er det selvsagt lov å glede seg til gavene. For vi er heldige!

Mange der ute, fjernt og nært, trenger at vi bryr oss. Ikke bare i jula, men særlig i jula. Særlig i høytidene, og når i tillegg høytiden er preget av covid;  Da blir den fattige mer fattig. Da blir den sorgtunge mer sorgtung. Da blir den ensomme mer ensom. Da den som fryser, fryser enda mer. Den som savner sin pappa, sin mamma, sine barn og slektninger – opplever enda større savn og ensomhet.  Den som drikker, drikker enda mer. Den som slår, slår enda hardere. Og den som lider, lider mer.

Førjulstiden og julen kaster oss inn i et hav av minner, lukter, følelser, oppfylte og knuste drømmer.  Det er derfor den kan være så deilig. Og så vond. Vi går inn i dager som gir rom til ettertanke og refleksjon. Dette året som ikke ble helt som vi hadde tenkt eller planlagt.

Kanskje oppnådde du noe likevel – noe som du lenge hadde drømt om? Vær takknemlig! Og om du ikke gjorde det, kanskje var det ikke viktig nok? Eller kanskje var du ikke klar? Og kanskje var det bare Covid som satte planene og livet på vent. Kanskje var dette året da drømmer ble knust?

Ønsker du endringer i livet, er det du og bare du som kan omskrive ditt livsmanus. Har du latt andres forventninger og tanker om deg og ditt liv få styre deg og dine valg så langt i livet, er det på tide å ta deg selv på alvor. Det er ikke egoisme, det er selvrespekt.

Så må du kanskje ta noen skremmende valg, gå utenfor komfortsonen, men det er først når du tillater deg å være i det skjøre i deg, at utvikling og transformasjon kan skje.  Det er ditt eget livsmanus du holder mellom hendene. Gå gjerne gjennom din historie – ikke for å klandre eller gi noen skyld, men for å forstå og for å komme deg videre med det som er viktig.  La dette ene være din egen julegave til deg selv, reskriv ditt livsmanus og gi slipp på det som ikke tjener deg lenger. Kanskje fødes en ny drøm?  

Bevisste Valg har i år som i alle år, gitt sin julegave til noen som gruer seg til jul – i håp om at livet for en liten stund kan kjennes litt mer ålreit.

Med dette ønskes alle kjære kunder, kontakter og følgere en  HELDIG JUL OG ALT GODT FOR 2021!

 

 

Back To Top