Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

174: HURRA!

Denne uke fyller Bevisste Valg AS fem år! 

Selv om året 2020 blir litt annerledes enn forventet, ser vi på denne ekstra tiden som er gitt oss som en gave. Vi har rukket å bli godt kjent, utviklet nye konsepter  og sammen holder vi motet og humøret oppe! Vi er stolte over å ha klart  å sørge for å ha en viss fakturering hver eneste måned frem til nå, og særlig september og oktober har vist seg fra sine gode gamle sider både i farger og fakturering av flere nye oppdrag innen rekruttering, leder- og medarbeidercoachinger. 

I følge SSB er 52 av 100 nyetablerte bedrifter borte det første året. Etter tre år er 64% borte, etter fire år er 68% borte og etter fem år er 74% gått konkurs eller blitt inaktive av andre årsaker. I tillegg viser det seg at aksjeselskaper har en større tendens til å overleve enn enkeltmannsforetak.  Det er helt sikkert et hav av årsaker til at noen lykkes og mange havner på dødens liste.

Fra og med 2. november er Bevisste Valg nå over i sitt sjette år. Vi fryder oss over at stadig flere velger å ta bevisste valg sammen med oss, slik at vi kan få jobbe med det vi liker aller best! 

 I forbindelse med vårt lille jubileum, feirer vi blant annet med at vi gir bort  fem timer  demo-coachinger til fem personer som ikke har forsøkt coaching enda. Om det er deg eller noen du kjenner som  trenger å se på  egen situasjon sammen med våre ører og øyne for å bli klar over muligheter; sette mål, ta bevisste valg, planlegge og gjennomføre beslutninger. Dette skjer gjennom bevisstgjøring, utfordring og motivasjon. Det er du som blir coachet som setter agendaen.  Coachingen finner sted på telefon eller zoom, om det ikke passer å møtes ansikt til ansikt. 

 

Ikke vær redd. Forandring er slik en vakker ting, sa sommerfuglen.» – S.Newby

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

post@bevisstevalg.com

 

 

 

 

 

 

Back To Top