Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 173: Hva gjør deg sprell levende?

Jeg er så veldig sensitiv, sier han i en selvklandrende tone. Jeg har alltid vært sånn. Det er akkurat som om jeg føler mer enn andre. være seg på godt eller vondt. Jeg ler mer, jeg gråter mer, jeg har mer uro, mer glede. Jeg er så opp og ned, så mye av alt og jeg blir så sliten av meg selv. Ja, jeg vet jo ikke hvordan andre har det, men det føles slik, fortsetter han.  Ja, svarer jeg, du skal se det er dine superkrefter!  Han ser uforstående på meg.

Og du har sikkert sett det, sier en annen. Jeg er veldig sjenert av meg. Men jeg har kommet langt i forhold til det, fortsetter hun.  Jeg sier det samme til henne. Har du aldri tenkt over at det nettopp er din sjenanse som har gitt deg dine superkrefter? Hun ser på meg og smiler. Tenker. Vi snakker litt. Det har aldri noen sagt til meg før, sier hun ettertenksomt. 

Du har sikkert fått passet ditt påskrevet du også – gjennom livet?   At du ER så mye…. et eller annet? Eller enda verre; Ikke vær så mye…. et eller annet….? Eller at du er så lite… et eller annet…? Så har du forsøkt å skjule dette eller være mindre av det, mer av det eller løpe fra det på en eller annen måte? Slik har du kanskje følt deg litt delt eller litt ødelagt – eller bare ikke bra nok?

Hva om du er sensitiv innerst i ryggmargen? Hva om du er sjenert innerst i ryggmargen? Hva om du er introvert, eller ekstrovert eller noe midt i mellom? Og hva om jeg sier at uansett er du bra nok, akkurat som du er – og du er på ditt beste når du er akkurat den du er innerst i ryggmargen. Det betyr ikke at vi ikke skal strebe etter å bli den beste utgaven av oss selv, men for å få til det – er det kanskje smart og nødvendig å starte med å anerkjenne den du er innerst inne?

Vet du hva som er dine superkrefter? Hva som skal være ditt bidrag til denne verden? Har du tenkt over det? Det kan være lite eller stort – men tro meg, når du har funnet det ut, vil du få en annen ro og livet en annen mening. Hva er ditt livsmål? Din mening med livet?

Mange går rundt med en frustrasjon, kanskje uten å vite at det nettopp er her livet skurrer. At du lengter etter noe mer – noe høyere enn deg selv- men så føler du deg fanget i et bur eller som en gnager i et hamsterhjul. Inntil du setter deg ned og finner ut hva som er viktig for deg.

Hvor lenge har du tenkt å fortsette og løpe fra din egen virkelighet? Hvor lenge skal du la dine egentlige ressurser gå til spille, for å tilfredsstille andres forventninger? Hva ønsker du å ikke angre på at du gjorde eller hva ønsker du å minnes når du sitter der som 80 år?

Litt av våre superkrefter er å inspirere og bidra til bevisste valg være seg til en stilling som skal bekles eller noen som trenger coaching.

Vi tror at alle har iboende superkrefter som de innerst inne lengter etter å få bruke og videreutvikle.  Vi utfordrer deg til å våge. Hva vil være det verste som kunne skje om du våger å følge hjertet og det som er sant for deg? Hva med å gi deg selv den samme respekten og kjærligheten som du streber etter å gi andre?

Ha en sprell levende uke!

Back To Top