skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Nr. 172:  Røtter Og Høstvibber

Nr. 172: Røtter og høstvibber

Det er noe med røtter…..

Bakgrunnen din, bånd, slekt, tilhørighet, identitet….

I perioder av livet kan du koble deg fra, virke uberørt… som noe fjernt som ikke angår deg lenger.

Hva er det med røtter som gjør at fortiden får så stor plass i ditt liv?

Fortiden ligger der som den er – ingenting du kan gjøre noe med….

…hva skjer med deg hvis du selv definerer hvilken plass dine røtter skal ha i fremtiden – hvis du velger å se på fortiden med nye øyne?

.. og hva skjer med deg hvis du tar kontroll på hvordan du ønsker at fortiden skal forme deg i fremtiden?

 Er du bevisst på din tilhørighet og identitet, og hvordan det innvirker på ditt liv?

I det siste har jeg vært tilbake der jeg har røttene mine, sammen med de som har bidratt til å forme meg som menneske og person tidlig i livet.

Kan man virkelig bli en annen i løpet av livet, eller blir vi bare mer av den vi er etterhvert som vi utvikler oss og lever livet som er vårt eget og ikke andres?

Er du på søken etter å få klarhet i din tilhørighet og hvem du er, og hvordan du selv kan definere hvordan dine røtter skal defineres i fremtiden?

Gjennom coaching kan du få hjelp til å bevisstgjøre hvem du er  – for noen ganger kan det hjelpe deg å se din situasjon med noen andres øyne.

Ha en rotfestet uke!

 

Back To Top