skip to Main Content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 168: Øyeblikket…her og nå!

Det er noe eget – det å gå i fjellet om sommeren – det er som poesi. Bare lykkefølelsen av å stå på en fjelltopp, lyden av universet, kun støy fra været, pusten, hjertet som pumper. Den som kunne fly…

…og det er som å fly – det å stå på fjelltoppen og beundre utsikten, evigheten, naturkreftene….. kjenne at vi lever – kjenne på dødeligheten…. 

…dødeligheten – den er der – det skjøre livet – kjenne at du holder livet samtidig som du holder pusten. Kjenne enorm takknemlighet for at nettopp jeg får puste inn ren luft, nyte utsikten og bare være – her og nå! Ingenting er så magisk som å puste inn her og nå – helt ned i magen – kjenne lykkefølelsen med pusten – og en enorm takknemlighet for at nettopp jeg får kjenne livet – slik det er – og en enorm takknemlighet over de jeg fikk bli kjent med, men som ikke finnes mer. Det er underlig dette livet, som også inkluderer døden – hvordan vi plutselig ikke er mer – bare borte fra denne verden – hva skjer med oss da? …bare minnene lever videre…..

Det er noe magisk med livet – hvis vi slipper til pusten, hjertet, lekenheten, latteren, takknemligheten, og bare lar oss svøpe inn i nuet, som om det ikke finnes noen fortid eller fremtid…. vi har makt til å bestemme hvor vi vil være – i fortiden – i fremtiden – eller her og nå!

Med dette må jo den ytterste lykke være å nyte øyeblikket – uten fortid og fremtid – bare du og jeg her og nå – hver dag så lenge vi har livet – som en gave!

God fredag!

Back To Top