Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 167: Forandring er et tegn på at vi er levende!

Vel overstått sommerferie!

Endelig er vi tilbake 100%!

Vi håper for deg, som det er for oss, at det er godt å komme i normal gjenge igjen. Hva som nå måtte være normalt i disse dager!  At du kan glede deg over jobben du har å gå til. Eller over ventetiden du er i – mellom to jobber, og at du gleder deg over jobben du kanskje kommer til å få – kanskje som du går og venter svar på til og med? Og at du som leter, finner det du leter etter! Og ikke minst at du vet hva du leter etter? 

Vi håper du som ikke trives der du er, som ikke gleder deg til å gå tilbake på jobb – at du gjør som sommerfuglen – kommer ut av puppen. Kan hende du virkelig oppdager hvilke vakre sommerfuglvinger du faktisk har – dine ekte, egne vinger – ubesudlet av andres forventninger og krav.

Alt du trenger å være, er du innerst inne. Hvorfor ikke bruke det til det du er ment som? Hvor lenge skal du gå rundt å lure?

Sommerfugler har alltid fascinert meg. Finnes det noe mer perfekt? Noe vakrere? Et symbol på frihet. Noen av disse har kun et døgn å leve. Et helt liv på et døgn!  Sommerfuglene dere ser på bildet, er en neslesommerfugl – fotografert i eget blomsterbed. Visste du at sommerfuglvinger er dekket med ørsmå skjell, og at det er disse som muliggjør det fantastiske fargespillet mange dagsommerfugler viser?

Jeg tenker at vi mennesker også er dekket av «ørsmå skjell» – som er våre egenskaper, verdier og evner – først når vi klarer å identifisere og være ærlige mot disse – vil vi kunne yte oss selv rettferdighet på jobb og i livet.  

Straks tar vi fatt på ukas oppgaver knyttet til eksisterende og nye oppdrag innen rekruttering, sluttvurderinger, karriere- og ledercoachinger. Det blir mange spennende kandidat- og kundemøter i kommende uker, og flere skal få svar på om de er med videre eller ikke. Skulle du få avslag, så går det alltid flere tog – om ikke alle tog fra samme stasjon. Mange av de ledige stillingene annonseres ikke, men går via nettverk. Våg å bruke ditt nettverk – våg å bygge ut ditt nettverk. Slik får du flere muligheter til å nå målet om en jobb som passer deg best mulig!

Og husk kjære følger; hvis du våkner opp og puster, gratulerer! Du har enda en ny sjanse! 

Ha en selvransakende uke,  og ikke glem å slå ut vingene – slik at vi kan se deg bedre!

Back To Top