Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 166: Nei, ikke alle er hetero

Vi håper at presidenten i Norges Fotballforbund, Terje Svendsen og administrerende direktør i Norsk Tipping, Åsne Havnelid, tilgir oss for å stjele deres overskrift fra deres artikkel forfattet i Romerikes Blad 25. juni 2020.

De har en fantastisk gledelig oppfordring til alle mødre og fedre som er trenere – oppfordringen er at disse «bruker sin mulighet til å lære ungene mer enn å spille fotball – at de blir mer bevisste på å vedlikeholde barns naturlige åpenhet og toleranse for de i klassen som har to mødre eller to fedre. «

En flott oppfordring synes vi, og det vises til fotballens skeive regler:

  1. Ikke alle er hetero.
  2. Hvis noen bruker homo eller lesbe som skjellsord, spør hva de mener med det!
  3. Trenere: Si på første trening; Her er alle velkommen, mørk eller lys, homo eller hetero.
  4. Snakk om og diskuter om temaet på møter i klubben.
  5. Homohets gir direkte rødt kort, før, under og etter kamp, samt på trening!
  6. Fotballglede er at aller føler seg inkludert. Vær bevisst på egne holdninger.
  7. Fotball er for alle, uansett hvem du er glad i!

Vår oppfordring er at disse skeive reglene bør gjelde i alle rom der barn og unge ferdes – i skolemiljøer, korpsmiljøer, teatermiljøer og alle miljøer innen alle former for idrett og fritidssysler – ikke bare i fotball! For i alle disse rom, bør alle være velkomne, uahengig av kjønn, hudfarge, religion og legning. Homohets og diskriminering burde tilhøre fortiden.

Hovedjobben foregår likevel i hverdagen rundt kjøkkenbordet, som disse to skriver. «Vi har et tidsvindu frem til puberteten, når ungene har fått med seg at folk fortsatt bryr seg med at noen har to mødre eller to fedre», eller at kulturministeren har en annen farge på huden.

Homofili er fortsatt kriminalisert i 68 land!

Hva er det med de menneskene som ikke tåler å se kjærligheten? La livet leves og kjærligheten blomstre for alle – uansett kjønn, farge og legning.

Vi støtter pride, og håper engasjementet vedvarer. Kampen mot fordommer må aldri stoppe! Kampen for likeverd, toleranse og respekt for mangfoldet – må aldri stoppe!

All forandring starter med oss selv, oss voksne! La oss være de rollemodellene barna våre fortjener! Vær bevisst, åpen, raus, nysgjerrig og tenk over hvordan du snakker om folk og med folk. Fordommer kommer ikke fra kunnskap – men fra ren uvitenhet, bevisstløshet og dumskap!

Ta bevisste valg!

Back To Top