Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 165: God sommer!

Vi er i sommeren, dere! En av de fire vakreste årstidene vi vet om!

Feriedager ligger foran oss og venter. La sommeren pakke deg inn med alle sine farger, lukter og sanselige inntrykk. Ro ned tempoet, skru av forventningene – sett deg ned og vær lydløs! Skummelt?  Du kan risikere og høre både egne og andres hjerteslag og tanker. Snakk med kona di, mannen din, kjæresten din, vennen din – ungene dine. Besøk noen du har forsømt, og by dem din oppmerksomhet og tilstedeværende nærhet. Skap dere noen varme hjertegode minner! Og glem for all del ikke å ha noen skikkelige dates med deg selv!

Jeg husker sommerferier med tid som vi eide i bøtter og spann! Sola skinte fra skyfri himmel, og vi syklet til og fra alle steder vi skulle til. Vi hadde lite med planer. Vi bare var, og avtalte fra dag til dag, foruten en lengre reise med familien. Jeg er vokst opp ved Glommas bredder, og det var der jeg lærte å svømme – der hvor vi ofte både badet og fisket. Og vi fikk aldri svømme bort til tømmerlensene – men det gjorde vi likevel. Det var ingen som kunne nå oss. Vi hadde ikke mobil. Vi var konger og dronninger av frihet.  Vi fikk prøve våre vinger i fred. 

Brennesle, myggestikk, veps og fluer som surret. Gleden over de første markjordbærene – ikke fortelle om de hemmelige stedene til noen – bare ha det som hemmelighet med sin beste venn. Å føle seg rik på iskald saft med isbiter, blåmerker, skrubbsår etter fall fra sykkelen og humler i tomme syltetøyglass (vi slapp de ut igjen).  Lange kvelder, hvor de voksne glemte at vi måtte legge oss. Tidlige morgen med sol, og bok etter bok i hammocken – sitte og rugge med nakne tær i nyklippet gress. Å ligge på rygg på pledd på plenen og leke med skyenes formasjoner – og fortelle hverandre alt vi så – og le – å le så mye at vi tisset på oss. Tøyse og tulle, og drømme og fabulere om fremtiden. 

Når var det at sommeren begynte å gå så fort? Når var det været forandret seg? Når var det vi sluttet å være til stede – og bare haste? Hva ble viktigere enn å være tilstede i eget liv? 

Kanskje har tiden med korona gjort noe med oss? Puster vi litt roligere nå, går vi litt saktere, er vi litt hyggeligere både mot oss selv og andre, litt snillere – og smiler vi oftere til en fremmed? Eller har du bosatt deg i frykt og stress, og forbereder deg på det verste? Hva om det går bra?

Vi håper du velger å puste i takt med egen puls i sommer! Legg ikke for mange planer. Lev så planløst, kalenderløst, forventningsløst og skamløst som mulig. Lek – dans – vær – som du en gang gjorde det uten å tenke! Gi deg selv et løfte om å være riktig så snill mot deg selv for da er det så mye enklere å gi det samme til andre!

Det er fortsatt noen dager igjen til ferie for oss. Innimellom oppdragene forbereder vi oss til høsten som ligger forventningsfullt foran oss. 7. oktober har vi neste nye oppstart med Ny som leder-program. Påmelding pågår her: https://www.bevisstevalg.com/ny-som-leder/

Med ønske om en sanselig, deilig sommer til alle våre hyggelige kunder og kontakter – la den bli en hel liten evighet!

Back To Top