skip to Main Content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 163: Med latter og takknemlighet på din side!

Hvordan føles det å vinne? spurte jeg min yngste datter, etter at hun slo meg i spillet Villkatten. Hvorpå hun utbrøt; det kjennes som jeg er rik, jeg er rik! Jeg er så rik at jeg er blendet!! Oppglødd og teateralsk! Jeg vet hun har replikken fra en film hun har sett, kanskje Karlsson på taket…. Det snedige er at min kjære datter med Down syndrom, ofte setter disse replikkene hun lærer seg i morsomme og ganske ofte riktige settinger!

I dag er det jeg som kjenner meg rik, så rik at jeg er blendet! Etter en langhelg med gåturer på nye stier ute i vår deilige natur. Regndråper og solstråler, skog, fjell, rester av snø, sjøer, humlesurr og fuglekvitter, duften av våt mose og myrer samt hyggelig turfølge – og jeg tror jeg har sett verdens største mygg!

Og etter alt dette, kan jeg heldig vende tilbake til kontoret her på Lillestrøm. Hvor heldig var jeg ikke som fikk Signe som kollega rett føre koronaen brøt ut i landet vårt! Her holder vi fortet og motet opp med gode utviklende samtaler og ikke minst konsepter. Vi tror på det vi gjør, og gleder oss over gamle og nye kunder og klienter som stadig følger oss både innen coaching og rekruttering.

I tillegg er vi så heldige å ha latteren på vår side!

I følge britisk forskning er latter trolig eldre en språket, en urgammel sosial smøring som får oss til å ofre mer for fellesskapet. Sjimpansene ler også. I følge samme forskning er spontan latter trolig genetisk programmert, ikke tillært. Spebarn ler nemlig så tidlig som 17 dager etter fødselen, og lenge før de har lært sine første ord. Barn som er født blinde og døve, ler spontant. De kan ikke ha lært å le ved å ta etter andre, og det gjør det enda mer trolig at latter ligger i genene.

Vi mennesker ler vissnok i gjennomsnitt 17 ganger per dag. Latter kan gjøre at vi et øyeblikk mister kontroll, åpner opp og blir hemningsløse – nærmest bisarre. En latterkule kan få den mest høytidelige til å slå sprekker. Humor og latter binder oss mennesker sammen og gjør oss trygge på hverandre. Latter inkluderer, skaper tilhørighet og samhold. Latterforskere har også funnet at latter trolig forsterker immunforsvaret, demper smerter, gjør oss mer kreative og at vi lærer lettere. Latter er deilig smittende!

Og akkurat nå trenger vi latter og takknemlighet mer enn noen sinne! For det er ikke selvmedlidenheten og offerrollen som puffer oss videre – det gjelder å ha fokus på det som er mulig å gjøre noe med.

Vi håper at du slutter å lete etter feil i ditt liv, og heller leter etter ting å glede deg over og være takknemlig for! Og PS! – ikke glem å marinere noen i latter i dag da!

(

Back To Top