skip to Main Content
Nr. 155: Krise – En Mulighet Til Endring?

Nr. 155: Krise – en mulighet til endring?

Vi blir pepret med krisenyheter hvert eneste minutt i disse dager, og eksperter advarer oss mot å være skrudd på nyheter hele tiden. Det er faktisk behov for litt pust og pause fra krisenyheter innimellom for ikke å bli psyket helt ned.

Hvordan kan du snu krisen til en mulighet for endring? Det er ikke så lett å se for seg hvordan det vi står i akkurat nå, både personlig og jobbmessig, kan gi mulighet for å tenke nytt.

Men hva hvis krisen fremskynder endringer i måten vi jobber på, møtes på, tenker på i fremtiden? Hva hvis du kan bruke din situasjon til å skape varig endring for deg selv og de du har rundt deg?

I disse dager er det mange videomøter og webinarer og vi får virkelig testet teknologien som er tilgjengelig, og ikke minst brukt verktøyene som er der. Dette gir jo noen muligheter til endret arbeidsliv i fremtiden – for en ting kan vi være sikker på – hverdagen etter coronakrisen blir nok ikke akkurat som det var før.

Tenk, hvis vi gjennom dette får mulighet til å senke tempoene i våre liv, bruke arbeidstiden litt annerledes slik at vi kan bruke mer tid sammen med våre nærmeste, venner og oss selv. Tenk hvis du kan skape et mer balansert liv uten det kavete hverdagsstresset som vi alle har kjent på mer eller mindre?

Jeg vet i hvert fall at jeg har fått mer tid til å puste, reflektere, tid i hverdagen til mine nærmeste, tid til å tenke over hvordan jeg ønsker at mitt liv skal være – i kombinasjonen mellom jobb, familieliv og fritid. Når alt kommer til alt så gir dette et handlingsrom til å teste ut nye ting og tid til å venne oss til en nye arbeidsmåter.

Jeg velger å tro at dette vil gi oss mange muligheter i andre enden – når krisen en gang har lagt seg.

Ha en endringsvillig uke!

Back To Top