Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 155: Krise – en mulighet til endring?

Vi blir pepret med krisenyheter hvert eneste minutt i disse dager, og eksperter advarer oss mot å være skrudd på nyheter hele tiden. Det er faktisk behov for litt pust og pause fra krisenyheter innimellom for ikke å bli psyket helt ned.

Hvordan kan du snu krisen til en mulighet for endring? Det er ikke så lett å se for seg hvordan det vi står i akkurat nå, både personlig og jobbmessig, kan gi mulighet for å tenke nytt.

Men hva hvis krisen fremskynder endringer i måten vi jobber på, møtes på, tenker på i fremtiden? Hva hvis du kan bruke din situasjon til å skape varig endring for deg selv og de du har rundt deg?

I disse dager er det mange videomøter og webinarer og vi får virkelig testet teknologien som er tilgjengelig, og ikke minst brukt verktøyene som er der. Dette gir jo noen muligheter til endret arbeidsliv i fremtiden – for en ting kan vi være sikker på – hverdagen etter coronakrisen blir nok ikke akkurat som det var før.

Tenk, hvis vi gjennom dette får mulighet til å senke tempoene i våre liv, bruke arbeidstiden litt annerledes slik at vi kan bruke mer tid sammen med våre nærmeste, venner og oss selv. Tenk hvis du kan skape et mer balansert liv uten det kavete hverdagsstresset som vi alle har kjent på mer eller mindre?

Jeg vet i hvert fall at jeg har fått mer tid til å puste, reflektere, tid i hverdagen til mine nærmeste, tid til å tenke over hvordan jeg ønsker at mitt liv skal være – i kombinasjonen mellom jobb, familieliv og fritid. Når alt kommer til alt så gir dette et handlingsrom til å teste ut nye ting og tid til å venne oss til en nye arbeidsmåter.

Jeg velger å tro at dette vil gi oss mange muligheter i andre enden – når krisen en gang har lagt seg.

Ha en endringsvillig uke!

Back To Top