skip to Main Content
Nr. 147: Vågalt Mot

Nr. 147: Vågalt mot

Denne uka har vært magisk for meg – jeg har turt å følge hjertet og gå i den retningen jeg har hatt lyst til å gå veldig lenge. I dette bevisste valget har jeg også trosset mine egne sabotører og mine egne hindringer og tatt steget i riktig retning.

Er det tilfeldigheter som gjør at jeg har kommet hit, og tilfeldigheter som gjør at denne muligheten dukket opp?

Nei, jeg tror ikke dette er tilfeldig! Når du stopper opp, lytter til deg selv, kjenner etter hva som er viktig for deg og hva du vil, vil du plutselig se mulighetene på en annen måte – de kommer til deg.

Det var nettopp dette – lengselen etter å få bruke mer av meg selv, lengselen etter ny læring, drømmen om en større frihet, og drømmen om å gjøre mer av det jeg liker best som var drivkraften for å starte denne reisen. Og der, på denne reisen, dukket Tove opp, og det oppsto en mulighet som jeg ikke hadde sett eller tenkt hvis ikke jeg hadde vært på denne reisen……

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg får lov til å skape noe sammen med Tove og Bevisste Valg, at Tove så en mulighet i et samarbeid med meg, og at hun er en del av reisen min videre. Sammen skal vi skape magi og energi. Vi skal røske i og berøre mennesker, vi skal bruke våre hjerter og vi skal være modige sammen – bruke vårt vågale mot. For det er akkurat der – i grensesnittet mellom hjertet, hodet, vågalt mot, energi og glede at magien skapes.

Med dette ønsker vi at nettopp du våger å bruke hjertet, følge din indre leder, lede din reise på din egen vei, og ikke alle andres. 

Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til å gjøre en endring i ditt liv. 

Ha en strålende og vågal uke!

Signe Lindi

Back To Top