skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Nr. 146; Hvis Du Har En Idé Og Jeg Har En Idé Og Vi Bytter, Vil Vi Begge Ha To Ideer!

Nr. 146; Hvis du har en idé og jeg har en idé og vi bytter, vil vi begge ha to ideer!

5. juni 2016 skrev jeg i bloggen om hvorfor «VI» er så viktig for meg og jeg skrev blant annet; «Alene i mitt eget firma, sier jeg fortsatt VI i Bevisste Valg. Jeg er vitterlig ikke VI enda, men en vakker dag skal vi jammen bli det….!»

Den vakre dagen, er i dag! 20. januar 2020! Fra nå heter det definitivt VI og ikke jeg. Velkommen til Bevisste Valg, Signe! Det kribler i magen som om det er første skoledag! Vi har vært heldige, for vi har tatt oss god tid du og jeg, til samtalene, til møtene, til å kjenne at dette er noe vi begge vil satse på fordi vi blant annet har en felles verdiplattform. Og det viktigste av alt er at vi kan le sammen, rett og slett gapskratte – derfor vet jeg at vi kan jobbe sammen!

Nå velger vi begge en sti vi ikke har gått sammen før. En sti som ennå ikke er tråkket, men som vi aner noen spennende konturer av. Det er som om vi står overfor noe stort, vakkert, spennende, som et inspirerende nytt landskap som ligger foran oss – hvor vi skal sette spor med kraft, kunnskap, kjærlighet og kreativitet.

Det slår meg igjen hvor vanedyr vi mennesker kan være. Vi går de vanlige stiene, følger de samme sporene som andre har gått før oss. I generasjoner. Det trenger ikke å være noe galt i det. For all del! Men hva skjer når du tråkker en helt ny vei? Når du lager en ny sti, som ingen før deg har gått? Det trenger ikke å være så stort eller voldsomt. Når sist satte du deg på et annet sete på toget på vei inn til jobb? Gikk inn i en annen vogn? På t-banen? Når sist satte du deg ved siden av en annen kollega i lunsjen? Når sist utsatte du deg selv for noe helt nytt? En ny aktivitet? Et nytt kurs? Lyttet til ny musikk? En ny reise? En ny film? En annerledes bok enn du pleier?  En ny lærdom? Noe du aldri hadde gjort før? Snakket med nye mennesker? 

Tenk om du ville like det? Tenk om du ville finne den ene biten som du har følt manglet? Eller som du trodde du ikke hadde, fordi du aldri har tatt deg tid til å utforske? Eller bare noe du ikke har ant kan være bra for deg? Og dette bare fordi du ikke våget? 

Dette året skal vi fortsette å våge og sette oss selv i ukjente situasjoner. Slik skal livet gis nye perspektiver, kunnskap og muligheter til glede for våre kunder og klienter! Ikke skal vi eie hverandre, men vi skal låne hverandre, Signe – og kanskje kanskje kan det ende med at vi glemmer å levere tilbake…!

Med ønske om en utforskende, nysgjerrig mandag til dere alle!

Back To Top