Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 143; La det bli et godt nyår – et godt tiår!

Mitt vakreste fyrverkeri, er alltid naturens eget! 

Det kribler i kroppen denne sisten dagen av 2019 – timer før vi går inn i neste tiår.  Helt i begynnelsen av året settes alltid mål. En ting er å få jobbe med hjertet og hodet med det jeg liker aller best – en annen ting er faktisk å nå alle mål jeg setter meg. Og da behøves kanskje både litt flaks og støtte fra gode hjelpere, og kanskje også en dæsj magi?   Ordet magi kom til meg i begynnelsen av året.  Som barn er det lett å tro på magi, mens mange voksne mennesker fnyser av ordet. Magi finnes ikke, sier de. For meg har året vært magisk på mange plan.  Jeg har vitterlig ikke noe annet mer dekkende ord, når jeg tenker på hvor heldig jeg har vært som har fått lov til å utvikle meg selv og bedriften, slik at vi kan fortsette inn i vårt femte år, med penger på bok, flere nye kunder innen coaching som jeg så ydmykt har sett forvandle sine liv fra å leve i fortiden til å ta grep mot ønsket fremtid, rekruttering og search av rett kompetanse til rett plass, tilegnet meg selv mer kompetanse som sertifisert profesjonell coactive coach, og sist, men ikke minst, en signert samarbeidspartner som begynner i februar 2020.  Dette er en ny begynnelse!

Jeg ser flere ta bevisste valg i året som kommer. Jeg ser at flere vil strekke seg mot å jobbe med hjerte og hode. Jeg ser nye konsepter utvikle seg. Jeg ser nye blanke dager som skal fylles med handling sammen med min nye partner som jeg gleder meg til å presentere for dere. Jeg ser latterkramper, teamspirit, utvikling, sparring og nære samtaler. Jeg ser ærlig kjærlighet og vågalt mot sammen og i menneskemøter som vi så ydmykt får lov til å ta del i.

Møter skal bookes, presentasjoner skal holdes, rekrutteringsoppdrag skal løses, foredrag skal holdes, kunder skal coaches, sertifiseringer skal gjennomføres, gamle og nye produkter skal videreutvikles! 

Du skal kanskje selv tilbake på jobb snart? Jeg håper inderlig at du gleder deg!

Mye kan skje i løpet av en lang ferie. Kanskje har du endelig våget? Tatt beslutningen? Tatt valget du har grublet på så lenge? Hvorfor skal det være så lett å gi andre gode råd, men selv bli sittende i noe som virkelig ikke rører ved deg lenger? 

Når du først har tatt valget, og hopper – forstår du ikke hvorfor du ikke gjorde det tidligere. Men akkurat det spiller liten rolle. Det viktige er at du gjør det nå. Livet er nå, ikke siden. Uansett hvor klisjeaktig det høres ut – akkurat nå ligger nye muligheter foran oss til å gjøre det riktige! Når du gjør det riktige for deg selv, er det mye enklere å gjøre det riktige for andre mennesker også. Når du er ekte, respektfull mot deg selv, og lever i en personlig indre fred, er det enklere og helt naturlig å leve i fred også med andre. Sånn sett finnes det ingen annen mulighet for fred i verden enn å starte med seg selv. 

Glem aldri at mål er drømmer med frister. Sett deg attraktive mål! Mål du kjenner vibrerer i ryggmargen når du tenker på de. Lag en plan for å nå de! Og så fra ord til handling! Det skjer ikke noe før du begynner.  

Det snakkes til det kjedsommelige om at at vi mennesker ikke ønsker forandringer. Jeg tror de fleste av oss ønsker forandringer – endringer – utvikling – hvis ikke hadde vi kjedet oss til ihjel! Også fordi vi hele tiden drives av å gjøre ting bedre. Vi har bare surret oss inn en noen myter og etablerte sannheter.  Jeg tror også at de fleste av oss er gode på forandringer! Livene  våre – verden – er i konstant endring – og har vært det siden tidenes morgen. Både uforutsette endringer og mer planlagte. Vi mennesker er som skapt for endringer!  Fleksible, løsningsorienterte og overlevelsesdyktige. Når det kommer til stykket, vil de  fleste av oss, gjøre alt for å overleve. Det er ofte måten endringene presenteres på – som vil avgjøre endringenes utfall. Den som klarer å etablere  tillit, ta folk på alvor, gi eierskap, bry seg om på ekte og kommunisere ærlig – får raskere til de ønskede endringer enn de som byr på det motsatte. 

Alt du trenger å være, er du allerede! Kanskje trenger du bare hjelp til å stoppe opp og reflektere – gjøre en personlig vareopptelling for å oppdage det i deg selv?  Kanskje ønsker du å utvikle deg videre der du er? Kanskje står du overfor en nedbemanning? Kanskje ønsker du deg rett og slett videre i karrieren, men vet ikke helt hvor eller hvordan?

Tusen takk for følget så langt, la året 2020 bli året med vågalt mot!

Tenk, om mørket for noen
er lyset for andre?
Tenk, om øynene er sjelens speil, 
og at vi ser hverandre i øynene
og lytter – lenge! 
Tenk, om vi lar alle skinne som seg selv i all sin glans? 
Om du våger å danse selv i egen glans, tillater du umiddelbart andre å gjøre akkurat det samme! 
La oss danse oss inn i året som kommer, i glansen av hverandre!

(tmfl på impuls 1219)

Back To Top