Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 142; Et lite jubileum

Jeg kan nesten ikke tro det! 1 november har det gått fire år fra BEVISSTE VALG åpnet dørene. På denne tiden for fire år siden, hadde jeg nedtelling. Jeg ga meg selv tre år. Veien er sjelden strak og uten dumper, likevel peker pilene oppover. Og jeg har akkurat oversendt forslag til samarbeidsavtale til en mulig ny part. Kontoret er snart klart til å ta i mot en til, og selv er jeg er klar som en nyutsprunget førsteklassing.

Fire år dere! Da er det lov å feire litt! De første to årene var tøffest. Ikke økonomisk, for jeg var heldig og hadde oppdrag fra dag 1. Det som var tøffest, var å være helt alene på kontoret. Jeg som tidligere var en del av et større kontorfellesskap. Det jeg savnet mest var latteren, humoren, og det å kunne sitte ned og diskutere de faglige dilemmaene -utfordringene. Det å hente energi og motivasjon fra andre mennesker kanskje også. Jeg måtte virkelig jobbe med meg selv, og jeg holdt på å gi opp – jeg holdt på å takke ja til en fast ansettelse i et annet byrå. For det finnes mye bra folk der ute!

Jeg tror på selvoppfyllende profetier. Og for hver gang jeg svarte noen som spurte om hvordan det gikk, svarte jeg «jo takk, dette er så spennende, men det er litt ensomt ja….» Ensomheten forsterket seg hver eneste gang og ble en skikkelig brems – ja en sabotør rett og slett. Så jeg måtte ta meg selv i nakkeskinnet og på ny vurdere min personlige verdiplattform. Hvorfor startet jeg i utgangspunktet?

Gjennom mine mange år i bransjen som rekrutterer og karrierecoach, undret jeg meg ofte over hvordan vi bevisstløse løper gjennom livet og tror vi har så dårlig tid, mens vi samtidig venter på at tiden skal bli moden slik at vi kan velge å leve det livet vi lengter etter…. Vi angrer på valg vi tar og ikke tar, for så å gjemme det bak en rekke unnskyldninger og plausible bortforklaringer. Men hvilken unnskyldning trenger du for å leve? Det slo meg at vi er altfor flinke til å sløse med egne ressurser, og hvorfor er det slik? Så mye potensiale – så mye uforløste ressurser?

Hvis jeg som rekrutterer og coach, kan være med på å inspirere til litt mer bevisste valg, slik at du kan leve mer i pakt med den du er, så gir det meg mening. Så er det min mening med livet; inspirere til bevisste valg, slik at hver og en, i trygghet og visshet, kan leve ut sitt potensiale og ta ansvar for egne liv.

Bedrifter har det også travelt når de skal rekruttere, for veldig mange er det «helst i går». Når noen sier opp, eller du trenger nye hender – så er det viktig å skynde seg sakte. Hva skal til for å lykkes og trives hos deg? Hvilke verdier er det som gjelder? Bedrift eller person – for begge gjelder det samme. Hva er det du ikke kan leve uten – hva er det du ikke kan gå på akkord med?

Jeg er ikke ensom lenger! Jeg har dyktige folk i nettverket mitt som jeg diskuterer og samarbeider med når jeg har behov for det. Og heldigvis har jeg alltid tålt å være i eget selskap, og må ikke ha mange mennesker rundt meg til enhver tid for å være lykkelig eller finne energi. Det å vokse opp med skog og natur som nærmeste nabo og mil til nærmest venner, har nok gjort det med meg. Og det er jeg svært takknemlig for. Det har nok også utviklet mitt behov for frihet – frihet til å styre egen tid og egne aktiviteter – og når kunden sier hopp så hopper jeg gjerne – når jeg vet at det er dette jeg vil og hva det er jeg jobber for.

Jeg takker for følget så langt, og ønsker deg en fantastisk mandag der ute – hva har du tenkt å feire i dag?

Back To Top