skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

140: Fri Flyt

140: Fri flyt

Jeg husker da jeg spilte fotball i mine yngre år. Før kampene, i bilen på vei til stadion. Det var som om jeg tegnet en usynlig sirkel rundt meg selv. Beskyttet meg mot støy og unødvendige forstyrrelser. Enset ikke publikum. Kun meg selv, laget, treneren, fotballbanen, ballen – formasjonene – beredt. Med full fokus, konsentrerte jeg meg om arbeidsoppgavene som skulle gjøres – det som var viktig der og da. Det samme gjorde jeg under store prøver og eksamener på skolene jeg har gått. Eller når jeg var med i teateroppsetninger og revyer. Bak sceneteppet gikk jeg inn i rollene helt uanfektet av det som ikke betydde noe der og da. Å vite hva som kreves av deg, være forberedt – og så gjøre det – og ikke minst like det – elske det. Brenne for det!

Det samme gjør jeg nå når jeg skal inn i større presentasjoner eller menneskemøter på jobb. Sirkelen «tegnes» og jeg flytter inn i nuet – hvor ingen ting annet gjelder enn det som skal utrettes. Eller når jeg er kreativ og har en ide som skal forløses.

Det er en mektig følelse som oppstår når du klarer å flytte inn i denne bobla. En altoppslukende følelse hvor du virkelig føler deg sprell levende – full av kraft og liv – skaperkraft. Å kjenne hjertet danse og at livet er i fri flyt fullstendig i pakt med det som er viktig.

Men det handler ikke mest om å prestere, men om en tilstedeværelse – dønn tilstedeværelse, som avdøde motivator, og en av mine forbilder, Frank Beck ofte sa det. Det å la det bety noe å være tilstede her og nå. Den samme altoppslukende følelsen og kraften kan skapes når jeg står ved dette vannet, under denne himmelen – i denne skogen eller i et annet landskap. Eller når jeg leser en bok, lytter til musikk, ser en film, leser et dikt, samtaler med noen, løfter noen og øyeblikk i menneskemøter. Noe eller noen som rører – beveger noe inni deg som har og gir verdi – som kjennes som noe større enn deg selv.

Hjernen er bevist påvirkelig og fleksibel, hvis du lar den. Er det ikke fantastisk? Ikke vær fastlåst i bildet av deg selv! For det bildet er det mange stemmer som har vært med på å skape. Hvor er DIN ekte stemme oppi det hele – hvem er du innerst i ryggmargen? Vit at du har innflytelse og påvirkningskraft – og at det er din stemme du skal lytte til! Det er du som forvalter sannhetene i ditt liv, og det er ikke alltid du skal tro på det du har tenkt eller sagt til deg selv.

Det er lett å tenke positivt når du er glad! Når livet butter og går i mot, er det derfor enda viktigere å vite hva som er dine drivere, anerkjennere og sabotører. Hva gjør deg sprell levende? Hva betyr noe for deg – har verdi? Hva gir deg energi? Hva tapper deg for energi? Hindrer deg?

Med ønske om en sprell levende uke til dere alle!

Back To Top