Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr.120: Om å sitte fast i tid

Sola speiler seg i snøkrystallene -eller kanskje er det omvendt. Fjellene roper – naturen er vakker. Vi kan nesten ikke vente med å komme oss ut. Sesongens første skitur er snart i gang. Vi liker begge å trene – få puls. Men det slår meg virkelig denne gangen, der han farer forbi meg og langt vekk, at dette blir symbolet på noe som skal bli viktig for meg dette året. Legge vekk illusjonene. Jeg kommer aldri til å klare og holde følge. Illusjonene som aldri ble noe av i livet og som aldri kommer til å skje fordi det aldri har vært meningen, teknisk mulig eller tenkt slik. Fortiden din vil aldri forandre seg og du kan ikke forandre andre mennesker. Du kan til nød hjelpe de med å oppdage det i seg selv. Noen ganger trenger vi virkelig å minne oss selv på dette. Det blir litt som livsløgnene til Henrik Ibsen i Villanden.

«Tar du livsløgnene fra et gjennomsnittsmenneske, tar du lykken i fra ham med det samme»

Godt nyttår! Jeg tror at vi kan ha nytte av å utforske våre selvbedrag. Det er bare det at ofte har vi levd så lenge med de, at vi tror de er sannheter. Kanskje har vi til og med arvet de av våre forfedre som igjen har arvet de av sine. Og slik blir vi sittende fast i fortiden. Disse selvbedragene kan være enten offerskapende eller illusjonsskapende, ja noen ganger er de sågar farlige og fulle av hat, fordommer og ondskap.

Sannheten er at både du og jeg hver dag – hver morgen – hvert øyeblikk på dagen, kan velge å handle og tenke annerledes enn vi eller våre forfedre gjorde i øyeblikket før. Vi kan frigjøre oss fra det som binder oss til destruktive og dysfunksjonelle bedrag eller illusjoner. Slik kan vi frigjøre oss fra tidenes lenker, og fly over landskapet og se oss selv i et større perspektiv. Når alt kommer til alt, er vi bare bitte små deler av noe som er mye større enn oss selv. Samtidig slutter jeg aldri å tro på magi – på magien som bor i oss mennesker. For når mennesket finner sine superkrefter, ser seg selv og sine evner i sitt sanne speil, der vi blir ekte, uerstattelige, vibrerende og viktige brikker som har noe å si for våre nære eller for noe større enn oss selv, vil mange si at vi finner tilbake hjem til oss selv på en nesten mirakuløs måte. For når frykt blir til kraft, og selvhat blir til selvrespekt og kjærlighet, kan det utroligste skje.

Ha en magisk uke!

Back To Top