skip to Main Content
Nr. 119: Ditt Eget Livsmanus

Nr. 119: Ditt eget livsmanus

Førjulstiden og julen kaster oss inn i et hav av minner, lukter, følelser, oppfylte og knuste drømmer.  Det er derfor den kan være så deilig. Og så vond.

Vi går nå inn i dager som bør romme tid til ettertanke og refleksjon. Kanskje oppnådde du noe du lenge hadde drømt om? Vær takknemlig! Og om du ikke gjorde det, kanskje var det ikke viktig nok? Eller kanskje var du ikke klar nok? Kanskje er det nå du skal starte med å reflektere over hva det er som er viktig for deg? For når noe blir viktig, du lager deg noen personlige mål og en handlingsplan – så kan det utroligste skje! For du må aldri glemme at det er du som er regissør i eget liv.Drømmejobben kommer sjelden og banker på døren din. Ønsker du endringer i livet, er det du og bare du som kan omskrive ditt livsmanus. Har du latt andres forventninger og tanker om deg og ditt liv få styre deg og dine valg hele livet, er det på tide å begynne og tenke på deg selv. Det er ikke egoisme, det er selvrespekt.

Så må du kanskje ta noen skremmende valg, gå utenfor komfortsonen, men det er først når du tillater deg å være i det skjøre i deg, at utvikling og transformasjon kan skje.  Det er ditt eget livsmanus du holder mellom hendene. Gå gjerne gjennom din historie – ikke for å klandre eller gi noen skyld, men for å forstå og for å komme deg videre med det som er viktig.  La dette ene være din egen julegave til deg selv, reskriv ditt livsmanus og du vil risikere å glitre – ikke bare på juleaften – men hele året!

Bevisste Valg har i år som i alle år, gitt sin julegave til noen som gruer seg til jul – i håp om at livet for en liten stund kan kjennes litt mer ålreit. Og dere? Det koster ikke mye å spille en bitte liten rolle i en annens livsmanus. Det koster så lite for deg og kan bety en stor forskjell for en annen. 

Med dette ønskes alle kjære kunder og kontakter en  GLEDELIG JUL OG ALT GODT FOR 2019!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top