Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 119: Ditt eget livsmanus

Førjulstiden og julen kaster oss inn i et hav av minner, lukter, følelser, oppfylte og knuste drømmer.  Det er derfor den kan være så deilig. Og så vond.

Vi går nå inn i dager som bør romme tid til ettertanke og refleksjon. Kanskje oppnådde du noe du lenge hadde drømt om? Vær takknemlig! Og om du ikke gjorde det, kanskje var det ikke viktig nok? Eller kanskje var du ikke klar nok? Kanskje er det nå du skal starte med å reflektere over hva det er som er viktig for deg? For når noe blir viktig, du lager deg noen personlige mål og en handlingsplan – så kan det utroligste skje! For du må aldri glemme at det er du som er regissør i eget liv.Drømmejobben kommer sjelden og banker på døren din. Ønsker du endringer i livet, er det du og bare du som kan omskrive ditt livsmanus. Har du latt andres forventninger og tanker om deg og ditt liv få styre deg og dine valg hele livet, er det på tide å begynne og tenke på deg selv. Det er ikke egoisme, det er selvrespekt.

Så må du kanskje ta noen skremmende valg, gå utenfor komfortsonen, men det er først når du tillater deg å være i det skjøre i deg, at utvikling og transformasjon kan skje.  Det er ditt eget livsmanus du holder mellom hendene. Gå gjerne gjennom din historie – ikke for å klandre eller gi noen skyld, men for å forstå og for å komme deg videre med det som er viktig.  La dette ene være din egen julegave til deg selv, reskriv ditt livsmanus og du vil risikere å glitre – ikke bare på juleaften – men hele året!

Bevisste Valg har i år som i alle år, gitt sin julegave til noen som gruer seg til jul – i håp om at livet for en liten stund kan kjennes litt mer ålreit. Og dere? Det koster ikke mye å spille en bitte liten rolle i en annens livsmanus. Det koster så lite for deg og kan bety en stor forskjell for en annen. 

Med dette ønskes alle kjære kunder og kontakter en  GLEDELIG JUL OG ALT GODT FOR 2019!

 

 

 

Back To Top