Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 115: BEVISSTE VALG i 3 år!


For tre år siden på denne tiden, hadde jeg nedtelling!  1. november 2015, åpnet jeg døra til Bevisste Valg AS.

Tre år! Det var det jeg ga meg for å se om det er liv laga. Og her sitter vi i beste velgående og tenker – wow -jeg har klart det! Om vi er blitt rike, spør du? Nei da, ikke rik på penger kanskje, men jeg tar ut en grei lønn, finansierer egen videreutdannelse og betaler mine regninger i tide. Ingen typisk treåring kanskje – kanskje både litt for selvstendig og egenrådig, men jeg har en forståelsesfull sjef  som vet at jeg jobber med både hodet og hjertet. 

Treåringer stiller utallige spørsmål, blir det sagt – og ikke så sjelden er det spørsmål som de egentlig vet svaret på. Så det gjelder å stole på seg selv! Treåringens filosoferinger og spekualasjoner kan være vel verdt å lytte til – mange av de betraktningene og formuleringene vil du huske med glede resten av livet, leser jeg videre om treåringen.  Jeg håper noen av mine filosoferinger og betraktninger som jeg nedfeller i bloggen min, kan gjøre litt av det samme for deg?

Og den verste trassen avtar, leser jeg, og jeg kaster ikke lenger noe på gulvet når jeg blir frustrerte, og har sjelden behov for å skjelle ut noen.  Det har tross alt skjedd en positiv utvikling, og jeg har nok for lenge siden akseptert at regler skal følges og at samarbeid er viktig. En treåring er som oftest fornøyd og finner glede i mange ting! Ja, humor er viktig og må tas på alvor! Humor kan utløse de hjerteligste latteranfall sammen med klientene våre. 
 
Personligheten hos en treåring begynner å bli tydligere, som en del av en identitetsutvikling. Dette har medført at vi nå gjør noen endringer på hjemmesiden og i profileringen  – for å være enda mer tydelig på hva Bevisste Valg er og gjør.  Vi brenner fortsatt for rett kompetanse på rett sted gjennom rekruttering og coaching. Og alle som er i møte med oss, skal møtes med kompetanse, profesjonalitet, respekt og raushet.
En treåringen kan ha mange skumle fantasier, sies det videre. Det hender at marerittene kommer i denne alderen. Ja, ja – vi må innrømme at av og til utløses en form for panikk, gjerne etter litt lange ferier hvor kalenderen noen ganger kan være marerittaktig slunken på avtaler. Men det handler sjelden om løver eller farlige monstre. Hver gang panikken inntrer, viser det seg at det ordner seg til slutt, og at marerittene er kortvarig. Det hjelper ofte å la treåringen få lov til å snakke om det skumle – så roer det seg med fokus på de riktige tingene. Som treåringen begynner vi å få en klar oppfatning av hva vi behersker og hva som er farlig eller ikke – men likevel er det godt å ha clustere av samarbeidspartnere å ty til når gode råd er dyre.  Balansen har blitt bedre, som hos en hvilken som helst annen treåring, og spesielt i en uke som dette, er det stor stas å drikke med sugerør! Visst skal alle små skritt feires! På en måte er det akkurat som om livet  akkurat har startet!

 

Jeg er så takknemlig for at så mange ønsker å ta bevisste valg!  Jeg vil med dette takke alle mine coachingklienter, oppdragsgivere og kandidater for at dere har valgt å bruke Bevisste Valg, og at dere kommer tilbake igjen og igjen! Takk for tilbakemeldinger, takk for samarbeid så langt, takk for feedback og for muligheten til å kunne gjøre ting enda bedre! Jeg lærer så mye av dere! Jeg vil også takke heiagjengen min og dere vet godt hvem dere er selv! Det er så godt å ha dere i ryggen – og noen av dere er svært så gode sparringspartnere! Jeg er heldig! Tusen takk! Velkommen til å følge oss videre både gamle og nye kunder og klienter. Vi gleder oss til tre nye år! 

 

Tove M. Fjellvang Lie, 29 oktober 2018

 

 

 

Back To Top