Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 113: Har du gjennomføringsevne?

 

«Det er så mange som kjaser rundt på jobb uten at det skjer noe,» sier lederen foran meg oppgitt. «De kommer aldri i mål, klarer aldri å gjennomføre noe! Det er så utrolig frustrerende! Vi blir enige om at noe skal gjøres, så gjennomføres det ikke!» Det er som de ikke klarer å prioritere eller at de mangler gleden ved å fullføre noe! Antageligvis er de ikke i stand til å se for seg sluttresultatet før de er der, » fortsetter han.

Han snakker om den berømmelige viktige egenskapen gjennomføringesevnen, lederen foran meg.  Finnes det noe mer irriterende enn folk som får og tilsynelatende tar ansvar for noe, så gjør de det ikke likevel?

Svært ofte i stillingsannonser søker vi etter ledere og medarbeidere med gjennomføringsevne. Hva betyr det egentlig å inneha denne egenskapen? Og hva skal vi se etter vi som intervjuer når vi ser etter folk med gjennomføringsevne?

Tidligere president Barack Obama som nylig var i Norge,  ga klar tale til 3000 norske fans, ledere og andre som hørte på:  Du må ikke late som du forstår alt. Da blir det dårlige beslutninger. Og du må gjøre mer enn å snakke. Det er lett å se forskjell på dem som faktisk gjør noe. Og på dem som bare snakker.

Gjennomføringsevne handler om å agere –  fra ord til handling – fullføre det en setter seg fore og har ansvar for.  Sette seg spesifikke, motiverende, ambisjonsrike, relevante, tidsbestemte og enkle mål. – Vite hvorfor en gjør det en gjør- se sammenhengene – føle tilhørighet og få eierskap – jobbe sammen med andre mot felles mål og se meningen med det som skal utføres. Vite hva som gir energi og hva det er som dytter deg fremover og hva som gjør at du holder ut og ikke gir opp tross motgang og støy.  Det å tåle motgang – din motstandsdyktighet, er viktig på veien mot å gjennomføre det du har satt deg fore. Det å hele tiden strebe etter fremgang – ikke perfeksjonisme, aldri gi opp. Kvalitet er som oftest viktigere enn perfeksjonisme. Det må være lov å feile.

Vi ser etter deg som jobber med både hodet og hjertet, som klarer å jobbe med utholdenhet mot langsiktige mål – som er sta og evner å se muligheter.  Det holder ikke å kunne – du må ville, og ha mot nok til å trene på ting som skremmer deg.

Med ønske om en gjennomførende god dag til dere alle!

 

Back To Top