Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 110: Veien til hjertet er øret

 

Jeg startet ikke for meg selv for å bli millionær, fortsetter jeg. Jeg er coach fordi jeg synes at alle mennesker fortjener å ha det godt, og noen ganger trenger vi verktøy for å virkelig forstå det og komme dit vi ønsker. Jeg vil være det verktøyet for transformasjon. Jeg vil gjøre en forskjell. Jeg vet at coaching virker. Og jeg vet også at det gjør meg til en dyktigere rekrutterer, selv om det er to forskjellige settinger. Verktøyene vi bruker i coaching gjør noe positivt med alle mine menneskemøter. 

Jeg sitter hos min mentor – min supervisor. Etter snart tre år med eget firma, sitter jeg hos min egen helt spesielle coach og feirer! Det er så mange ting å feire og være takknemlig for!  

Jeg er en helt annen nå, enn da jeg møtte deg for første gang, sier jeg. Eller kanskje ikke en annen, men flere lag av meg er kommet til overflaten. Jeg har jobbet hardt – og skal fortsette å jobbe hardt – har trent mye mentalt, har egentlig sluttet flere ganger, men jeg ble værende i min dedikerte tro på hvorfor jeg gjør det jeg gjør. Jeg jobber med hjertet og hodet. Dette er min livsoppgave; inspirere og bidra til bevisste valg slik at folk kan leve i pakt med den de er innerst inne!

Men du, sier hun etter å ha lyttet til meg en stund. Hun gjentar noe av det jeg har sagt. Hva om vi reframer? Hva om det er greit å bli rik? Og hva om det kan være lett? Jeg bryter ut i latter – som i virkelig hjertelatter. Jeg kjenner at det resonnerer. At det er noe i måten hun sier det på. Jeg kjenner det bobler –  jeg er på vei.  At jeg jobber med noe viktig. At jeg står på et sted hvor alt er mulig. Vi fortsetter å jobbe. 

Jeg går også til coach. Som coach kan du aldri ta noen lenger enn du er kommet selv. Jeg tror livet er en reise hvor vi skaper oss selv. Er ikke du også nysgjerrig? Spent på hva du kan bli eller være? Jeg tror nemlig ikke at vi mennesker er født til å stå stille. Vi har en trang til å utforske, utvikle og  påvirke – en trang til å være levende og kreative. Og midt i alt dette gjør livet sine egne svinger, hvor vi må stanse, justere, finne ut av, reparere, godta, akseptere, gi slipp – og på et eller annet tidspunkt, går du videre. For slik er alt i deg!

Jeg tror på positiv psykologi. Positiv psykologi handler ikke om å utelukke noen av livets sider. Positiv psykologi handler først og fremst om å forske på hva som gjør at mennesker fungerer optimalt – og det er slett ikke optimalt å være positive alltid. (ref am. psykolog Barbara Fredrickson). Men mange ganger er det nettopp det!

Hvorfor er du her?

 

En ettertenksom høstdag, ønskes dere alle!

 

 

 

Alle veier som ikke går utifra hjertet, ender blindt. (Ukjent)

 

Back To Top