skip to Main Content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 106: Å være levende er en helt spesiell anledning!

 

Sommerfugler minner meg om hvor skjørt livet er, men også om hvor vakkert det kan være. Noen ganger er det unntakstilstand i livet. Når det er unntakstilstand i mitt liv, går jeg i skogen eller i naturen der jeg måtte være. Når det er sagt, så går jeg eller sykler i skogen uansett. Men ekstra viktig blir det når det er unntakstilstand. I går hadde jeg sommerfuglene etter meg og rundt meg. Sommerfugler i alle regnbuens farger. Liflige sommerfugler – en satte seg på mitt hodet der jeg satt på stubben min og skuet utover tjernet mitt. En gulaktig sommerfugl. Gult er den lyseste elementærfargen – som ligner på gull. I Kina er den keiserlige fargen gul og betyr åndelig kraft og visdom. Sola som alt levende får sin energi fra er gul. Når gul blandes med andre farger, skifter den karakter.  Når et skip heiser et gult flagg betyr det sykdom ombord. Så var kanskje ikke tilfeldig at det var en gulaktig sommerfugl som satte seg på mitt hode…

Men jeg er ikke syk. Men en som står meg nærmest, har vært utsatt for en ulykke. Og i all smerte dette har forårsaket, så har vi vært utrolig heldige! Det tar på å kjøre berg og dalbane i flere dager, men dette kommer til å gå bra!

Dette blir nok mitt aller korteste blogginnlegg noen sinne. Hvis du våkner opp og puster, kjære følger; gratulerer! Du har enda en sjanse! Aldri spar noe til en spesiell anledning. Å være levende er en helt spesiell anledning! God uke!

Hvem har sagt …

av KOLBEIN FALKEID

 

Hvem har sagt at dagene våre
skulle være gratis?
At de skulle snurre rundt på lykkehjulet
i hjertet vårt og
hver kveld stoppe på gevinst?
Hvem sa det?
Hvor hadde vi det fra?

Hvem sa at livet vårt skulle være lett
å bygge ferdig?
At mursteinene var firkantete ballonger
som føk på plass
av seg selv?
Hvem sa det?
Hvor hadde vi det fra?

Det var piller for alt
nerver, vedvarende hoste og anemi.
Men hvem sa at snarveiene
støtt var kjørbare
at fjellovergangene aldri snødde til
og at nettopp vi skulle slippe
å sitte fast i tunnelen?

Ja, hvem sa det?
Hvor i all verden hadde vi det fra?

Back To Top