Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 101: Menneskemøter – når sjeler berøres, hva kan skje da?

 

 

Ja, jeg tilhører kanskje dessert-generasjonen. Og det du ser på bildet, smakte virkelig like vidunderlig  som det ser ut som. All honnør til Buen Restaurant & Bar i Lørenskog Hus! 

Og det er noe med det når noe innfrir – når noe er akkurat så deilig, så bra, så dyktig, så flink, så god, så hyggelig, så levende, så inspirerende, så lærerik –  som akkurat det du fikk forventninger om. Når noe oppleves så bra, at sjelen berøres – at det sitrer i hver eneste fiber i kroppen –  da får det ikke blitt bedre da  – ihvertfall må det være et bevissthetsnivå jeg ikke kjenner til – enda.

Tenker du over hvilken avstand eller nærhet du skaper i møte med andre mennesker? Innfrir du forventningene?  Det de ser – vica versa det de hører? Da tenker jeg ikke bare på valg av klær, farger, lukter eller stiler, men hvor bevisst er du kroppspråket ditt? Gesturene? Smilet? Øynene? Latteren? Din evne til å aktivt lytte? Armene? Bena? Avstand vs intimsona? Stemmebruk? Toneleie? Ord du velger? Stemmer innpakningen med det vi hører du sier? Eller enda bedre hvor bevisst er du at vi hører det du ønsker at vi skal høre at du sier?  Dobbeltkommuniserer du? Er du ærlig? Positiv? Energien du har med i rommet? For mye? For lite? Har du noen gang gått ut fra et møte, en presentasjon eller et intervju, og tenkt  Men jeg sa jo alt jeg skulle – likevel fikk jeg ingen med meg? Ikke noe salg? Ikke noe nytt møte? Ingen som egentlig lyttet?

Kommunikasjon kan være så vanskelig – og krevende. For alle har sitt, og er lite bevisste  på hva de tar med seg inn i menneskemøtene.  Hvor ofte svever vi ikke mellom fortidens ergrelser og fremtidens bekymringer i tankene i løpet av en dag – i en samtale eller i et møte?  Jeg har en kopp på kontoret hvor det står Be here now. Og det er i grunnen det det handler om i alle menneskemøter – vær her nå!

Slik blir du troverdig, ekte, tilstede, åpen og genuint interessert. Det betyr ikke at du skal være feilfri – det er ikke behovet for det perfekte – snarere tvert i mot. Når ting virker for perfekt, så blir vi mistenksomme – utrygge – ihvertfall når vi snakker om menneskemøter. Og ofte dukker de mest utrolige ideer frem fordi noen gjorde noe feil!

Men jeg tror på perfekte øyeblikk – gjennom matopplevelser, kunst-, musikk-, dans-  og litteraturopplevelser, idrettsopplevelser og naturopplevelser.  Jeg tror også på perfekte øyeblikk mellom mennesker – hvor det er en balansert gi og ta-kultur – hvor hver eneste brikke i samspillet føler seg sett, likeverdig og respektert.

Og det beste med dette, er at du selv kan være med på å skape disse øyeblikkene, men da må du være tilstede i deg selv og for andre – her og nå. Trygg. Hva skal til for at du er trygg nok?

 

Og med dette ønsker jeg dere en uke med sjelefryd. La uka starte!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top