Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 93: Godt nytt år!

Ah, dette æl molo, mamma, hviner min yngste datter av fryd nedover bakkene i det som er sesongens og romjulens første skitur. Ja, herlig, ler jeg mot henne. Ja, kjenner du det kiler i kroppen? spør jeg. Ja, jeg kjennel det kilel i halsen, svarer hun smilende og staver på. Selv kjenner jeg fryden i magen og i latteren som sitter løst der vi seiler nedover bakkene ved siden av hverandre. Hun stolt og glad over å «klale det» og jeg stolt og glad over bedringen fra i fjor, og tussete mamma som jeg er, må jeg tørke bort en tåre der jeg ser hun setter skiene i fiskebenstilling for å komme oppe en liten bakke – helt på eget initiativ. Det kunne hun ikke i fjor. Og farten hun har! En helt annen fart og flyt enn i fjor. Jeg elsker selv å gå på ski – nærheten til naturen – alt dette vakre som naturen byr på når snøen pynter trær og stener – som å vandre i et eventyr. Jeg vil at datteren min får kjenne på dette vakre – og den kraften og gleden dette gir. Det gleder meg når hun ser seg rundt og sier; Se, mamma, så vakkert det æl! Jeg er sikker på at hun også kjenner det i sin ikke fullt så lille lenger, men fortsatt tapre og modige kropp. 

Inngangen til et nytt år, gir alltid rom for refleksjoner både over det som var, er og det som skal komme. Vi skriver allerede 2018 og jeg vet jeg hører meg selv si hvert eneste årsskifte; Så utrolig fort dette året har gått – jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden blir av! Jeg har ikke så mange forsetter – men mer definerte mål – både personlig for meg selv og min familie, og selvsagt for egen bedrift.

De siste to årene har jeg skullet gjøre mer av det som gjør meg glad. Det skal jeg fortsette med. Slik kan jeg være den jeg ønsker også for andre; inspirere og bidra til at andre våger å leve ut den de er innerst inne  slik at bevisste valg kan tas – være seg i forhold til et rekrutteringsoppdrag eller coachingoppdrag.  Og hvilket år 2017 det har vært! Bevisste Valg rundet i sitt andre driftsår sin første million, og nådde dermed ett av sine mål. I tillegg har Bevisste Valg denne høsten,  hjulpet meg med å fullføre del 1  av mitt mål om å bli sertifisert co-active coach – dermed har jeg det siste halvåret ervervet en rekke nye spennende verktøy som jeg bruker i coachingøyemed. Med sine oppturer og læringsturer, svinger og dumper og noen ganger svevende som en fugl på himmelen, har dette året innfridd mer enn forventet. Dette var året hvor jeg på vårparten vaklet litt i troen, knuget frykten varsomt  i mine hender, åpnet opp og forsto at den har vært en velsignelse fordi slik har jeg utviklet mot. Uten frykt – trenger du jo ikke å være modig. Men å gi frykten vinger, når den ikke tjener deg, har tatt et liv å lære. Det finnes verktøy som fungerer, det gjelder bare å holde den mentale styrketreningen ved like – og tro at alt er mulig når du er forankret i egne verdier. De aller fleste begrensninger sitter inni eget hode, og det er så altfor lett å gjemme seg bak unnskyldninger og offerroller.  Men hvilken unnskyldning trenger du for å leve?

Målene for dette året, er å forsette livets reise; videreutvikle konseptene både innen rekruttering og coaching slik at jeg kan fortsette med å bidra til at enda flere våger å ta mer bevisste valg. Jeg skal finne min første kollega/samarbeidspartner,  fullføre/skrive ferdig den første boka, starte sertifiseringen, danse med sommerfugler, vandre på mose og fjell, dyrke vennskap og familie, nyte alenetid og være tilstede i nuet. And definitly sweat more over a bike! Det beste er at det er flere av disse tingene som kan kombineres! 

Jeg fryder meg i dyp takknemlighet over gamle og nye kunder som velger å bruke Bevisste Valg som samarbeidspartner både innen rekruttering og coaching, og ser frem til å brette opp ermene og jobbe videre med dere i året som nettopp har omfavnet oss.

Jeg ønsker dere alle et frydfullt godt nytt år – gjør det til deres beste noensinne! 

 

 

 

 

 

 

Back To Top