skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Nr. 91: Hva er dine superkrefter?

Jeg er så veldig sensitiv, sier han i en selvklandrende tone. Jeg har alltid vært sånn. Det er akkurat som om jeg føler mer enn andre. være seg på godt eller vondt. Jeg ler mer, jeg gråter mer, jeg har mer uro, mer glede. Jeg er så opp og ned, så mye av alt og jeg blir så sliten av meg selv. Ja, jeg vet jo ikke hvordan andre har det, men det føles slik, fortsetter han.  Ja, svarer jeg, du skal se det er dine superkrefter!  Han ser uforstående på meg. 

Og du har sikkert sett det, sier en annen. Jeg er veldig sjenert av meg. Men jeg har kommet langt i forhold til det, fortsetter hun.  Jeg sier det samme til henne. Har du aldri tenkt over at det nettopp er din sjenanse som har gitt deg dine superkrefter? Hun ser på meg og smiler. Tenker. Vi snakker litt. Det har aldri noen sagt til meg før, sier hun ettertenksomt. 

Du har sikkert fått passet ditt påskrevet du også – gjennom livet?   At du ER så mye…. et eller annet? Eller enda verre; Ikke vær så mye…. et eller annet….? Eller at du er så lite… et eller annet…? Så har du forsøkt å skjule dette eller være mindre av det, mer av det eller løpe fra det på en eller annen måte? Slik har du kanskje følt deg litt delt eller litt ødelagt – eller bare ikke bra nok?

Hva om du er sensitiv innerst i ryggmargen? Hva om du er sjenert innerst i ryggmargen? Hva om du er introvert, eller ekstrovert eller noe midt i mellom? Og hva om jeg sier at uansett er du bra nok, akkurat som du er – og du er på ditt beste når du er akkurat den du er innerst i ryggmargen. Det betyr ikke at vi ikke skal strebe etter å bli den beste utgaven av oss selv, men for å få til det – er det kanskje smart og nødvendig å starte med å anerkjenne den du er innerst inne?

Vet du hva som er dine superkrefter? Hva som skal være ditt bidrag til denne verden? Har du tenkt over det? Det kan være lite eller stort – men tro meg, når du har funnet det ut, vil du få en annen ro og livet en annen mening. Hva er ditt livsmål? Din mening med livet? Det vi alle streber etter? Mange går rundt med en frustrasjon, kanskje uten å vite at det nettopp er her livet skurrer. At du søker etter noe mer – noe høyere enn deg selv- men så føler du deg fanget i et bur eller som en gnager i et løpehjul. Inntil du setter deg ned og finner ut hva som er viktig for deg. 

Hvor lenge har du tenkt å fortsette og løpe fra din egen virkelighet? Hvor lenge skal du la dine egentlige ressurser gå til spille, for å tilfredsstille andres forventninger? Hva ønsker du å bli husket for eller hva ønsker du å minnes når du sitter der som 80 åring? 

 Du kommer deg aldri videre hvis du bare velger tryggheten, men vit da at du har tatt et valg.

Litt av mine superkrefter er å inspirere og bidra til bevisste valg være seg til en stilling som skal bekles eller noen som trenger coaching.

Jeg tror at vi alle har iboende superkrefter som vi innerst inne lengter etter å få bruke og videreutvikle.  Jeg utfordrer deg til å våge. Hva vil være det verste som kunne skje om du våget å følge hjertet og det som er sant for deg? Glem aldri å gi deg selv den samme respekten og kjærligheten som du streber etter å gi andre. 

Så puss støvet av egne superkrefter,  og gjør deg klar for livet! Ha en sprell levende uke!

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top