Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 88: Hipp hurra – Bevisste Valg AS fyller 2 år!

Jeg har hatt flere toåringer i mitt liv, og har alltid sett på det som viktig å feire små og store seire. 1 november denne uka, er det to år siden jeg åpnet dørene til Bevisste Valg AS. 

Bevisste Valg skal inspirere og legge til rette for bevisste valg – være seg til en kravspesifikasjon for en stilling som skal fylles, en rekruttering som skal foretas internt eller eksternt, en nedbemanning som må foretas eller en kunde som trenger coaching for å skifte retning i arbeidslivet, i sitt lederskap eller i livet generelt. Bevisste Valg har verktøyene som hjelper deg til svarene. 

Toåringer er ofte veldig aktive og lekne.  Viljen er sterk og vi er ofte høyt og lavt – som i en stormvind eller i solskinnshumør. 

Vi er nå ferdige med å rulle rundt, sette oss opp, krabbe, reise oss. Nå kan vi gå, danse og løpe uten bleier – og uten altfor mange knall og fall!   Som en toåring gjør det, stiller vi spørsmål i hytt og pine, og er forhåpentligvis litt mer velutviklet på lyttesiden enn et menneskebarn.

Forankret i verdiene våre og det vi tror på, det som er viktig for oss – gir vi aldri opp. Fordi vi stoler på prosessen. Fordi vi stoler på at ved å gjøre de riktige tingene, med akkurat passe tålmodighet i vår utålmodighet – så kommer resultatene. 

Når det gjelder forståelsen av tallenes størrelsesorden, velger jeg også å tro at min toåring, er kommet noe lenger enn et toårig menneskebarn.  Det gjelder å ha kontroll på debit og kredit til enhver tid. 

Kanskje er vi på vei inn i vår første trassalder – en slags utviklingskrise? Men jeg lover å ikke legge meg på gulvet å skrike av den grunn. Det ligger mye energi i trass og stahet – og når dette kanaliseres riktig – kan det bli en sterk kraft som bare bringer oss videre inn i fremtiden. 

Jeg lover å ta med meg toåringens lek, kreativitet og oppfinnsomhet inn i år tre, og vil med dette benytte anledningen til å takke mine kunder, følgere og heiegjeng – for to spennende, utviklende år – som nå er fundamentet for videre samarbeid, vekst og drift! Jeg gleder meg til fortsettelsen – tusen takk!

GRATULERER MED DAGEN!

 

Back To Top