Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 86: Har du aktivert ditt takknemlighetstakstameter?

Den er kraftfull denne energien som ligger i takknemlighet.  For det er det jeg føler akkurat nå. Takknemlighet. Når den er stor, så kan den nesten sammenlignes med en følelse av forelskelse?  Ihvertfall kjennes det som om hele meg  er ikledd en takknemlighetsdress akkurat nå. Nesten så det er for mye – i den grad det kan bli for mye av noe så godt.  Hvor mye lykke kan det gå i en menneskekropp?

Mange gode ting skjer om dagen, her jeg går inn i mitt snart tredje år som selvstendig næringsdrivende. Det er ikke det at absolutt alt har falt på plass, men gleden er stor over å kunne få jobbe med det jeg liker aller best – inspirere og guide til bevisste valg – både som rekrutterer og coach. Det er det som driver meg videre.

Helt fra jeg sto opp tidlig i dag, våkent jeg av at klokka ringte ganske tidlig. Og det første jeg tenkte var oi, så deilig god tid jeg har, jeg slipper å stresse, har god tid til å rekke toget og alt det andre jeg må gjøre i forkant. Takknemlighet 1. På vei ned til toget, kunne jeg stoppe ved Vorma og ta et vakkert morgenbildet av rosa himmel, fugler på himmelen og ender som stille svømte sammen mot land, før jeg dro videre og parkerte bilen. Takknemlighet 2. Toget var i rute. Takknemlighet 3. Det regnet ikke da jeg ankom Nationaltheateret. Takknemlighet 4 – for jeg hadde glemt paraply. Jeg fikk en deilig spasertur gjennom slottsparken, og kunne nyte høstfarger og deilig høstluft før jeg entret kurset jeg går på. Takknemlighet 4. Her møtte jeg mine venner som deltar på samme kurs, og dette var kurshelg nummer tre. Tillit, raushet, vennskap, fortrolighet, ektehet – gjør at takknemlighetstakstameteret stiger raskt fra 4 til 20 på kort tid.  Fantastiske kursholdere – som er gale, lekne, kunnskapsrike, trygge, morsomme og ekstremt dyktige til å lære bort og være gode rollemodeller. Takknemlighet 20-50. Deilig spasertur og interessant prat i parken med medstudent, takknemlighet nr 55. Og denne følelsen av lærdom og visdom og ektehet? Takstameteret pumper og går. Og innen jeg er hjemme med toget som også hjem er i rute, er takknemligheten på godt over 70.

Hjemme står maten på bordet, huset er ryddet og barna og mannen virker glade for å se meg etter en lang dag borte, for ikke å snakke om hele helgen. Takknemlighetstakstameteret stiger enda noen hakk her. Gleden av å rekke og legge min yngste datter med sang og prat på sengekanten – jeg tror vi er over 150 nå.

Og i morgen skal det legges nye planer, ny struktur – og nye utfordringer skal møtes og løses. Det å glede seg til mandager, gjør også at takknemlighetstakstameteret tikker og går. 

Og når du i tillegg finner både to og tre hyggelige meldinger på Linkedin, om at de lar seg inspirere av det jeg skriver, og at de er takknemlige for å følge meg? Da står takstameteret i rødt. 

Jeg blir ydmyk og stille – og hele meg er marinert i takknemlighet!

Kjære følger, glem aldri å la deg marinere i takknemlighet! Det gir deg en kraft og styrke som du kan kanalisere til å bli enda flere gode ting! Uansett hvor ille ting kan virke, vil det alltid være noe. 

 Så håper jeg at du aktiverer ditt takknemlighetstakstameteret i dag – kanskje i stedet for pulsklokka? Og at du tar på deg rikelig med gjeld i løpet av dagen – en takknemlighetsgjeld med renter – blir du bare rikere av!

Ha en rik mandag!

 

 

 

 

 

 

Back To Top