Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 58: Ved hvert hjørne ligger nye retninger på lur…

 

 

På søndag valgte jeg en sti som jeg aldri har gått før. Jeg liker det!  Plutselig forsvinner stien. Jeg ser kun spor etter noe som kan være et rådyr og en hund, og forhåpentligvis ikke en ulv. I disse ulvetider ser man seg jo en ekstra gang over skulderen ute i skogen når man går helt alene. Som om det ville hjelpe.  Jeg kjenner pulsen øke i spenning. Jeg har aldri gått her før. Som å gå i en labyrint. Over og under trær. Vinden har vært hard mot skogen i høst. Mange trær som bare har falt med røttene i været. Frosttung mose, snøkledd lyng og gressøyer holder meg oppe. Plutselig står jeg overfor dette vakre – en liten flik av dette, ser dere her. Inspirerende landskap som setter fart på kreativiteten.

Det slår meg igjen hvor vanedyr vi mennesker er. Vi går de vanlige stiene, følger de samme sporene som andre har gått før oss. I generasjoner. Det trenger ikke å være noe galt i det. For all del!

Men hva skjer når du tråkker en helt ny vei? Når du lager en ny sti, som ingen før deg har gått? Det er en fare for å aldri finne veien, men det forhindrer ikke at veien kan bli riktig så vakker?!

Når sist satte du deg på et annet sete på toget på vei inn til jobb? Gikk inn i en annen vogn? På t-banen? Når sist satte du deg ved siden av en annen kollega i lunsjen? Når sist utsatte du deg selv for noe helt nytt? En ny aktivitet? Et nytt kurs? Lyttet til ny musikk? En ny reise? En ny film? En annerledes bok enn du pleier?  En ny lærdom? Noe du aldri hadde gjort før? Snakket med nye mennesker? 

Tenk om du ville like det? Tenk om du ville finne den ene biten som du har følt manglet? Eller som du trodde du ikke hadde, fordi du aldri har tatt deg tid til å utforske? Eller bare noe du ikke har ant kan være bra for deg? Og dette bare fordi du ikke våget? 

Dette året skal jeg fortsette å våge og sette meg selv i ukjente situasjoner. Slik får livet nye perspektiver og muligheter!

Med ønske om en utforskende, lærerik mandag og uke til dere alle!

Back To Top