Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 56: Tida før kan være den beste, den før det har hendt..

 

 

Da alle pakker ennå er pakker, og før alle lysa er tent…

Jeg er vokst opp med flere søsken. Både hele, halve og kvarte som jeg innimellom kalte de jeg ikke delte blod med. Hver jul hørte vi de voksne si alvorlig at «i år har vi dessverre ikke råd til å kjøpe det dere ønsker dere altså!» Vi trodde på de hver gang. Men det la ingen demper på forventningene!

Det var ingen jul i huset hjemme, før jeg smilende listet meg opp tidlig juleaftenmorgen. Da strålte juletreet, stjerna, stua og mor i mot meg – full av engler, hjemmelaget juletrepynt, nisser, glitter og glede.  Juleheftene lå klare på stuebordet. Og duften av røkelse flørtet med  neseborene.  «Tove, i kveld kommer nissen,» smilte mor lurt i mot meg. Ingen pakker under treet, for de kom nissen med på kvelden. Og han leste opp hver eneste en – til sekken var helt tom. Ingen fikk åpne en pakke før han hadde gått igjen. Vi holdt selvsagt på å sprekke av forventninger og nysgjerrighet. En kveld kom en fremmednisse, som vi aldri fant ut hvem var. Jeg tror nesten den dag i dag at det var den ekte julenissen.

Ett år ønsket jeg meg fotball. Det var lett å se hva som lå inni den pakken, og jeg forsto at jeg var blitt lurt nok en gang. De hadde hatt råd likevel! Jeg skulle nemlig trikse meg inn i 100- triksklubben og måtte jo ha en ball å trene med. Ett år senere ønsket jeg meg kassegitar. De lurte meg da også. Jeg var nok litt lettlurt på den tiden! Jeg gråt ihvertfall nesten av glede, og selv om jeg aldri ble noen supergitarist – holdt det til husbruk og egenkos. Ett år ønsket jeg meg bokhylle. En treplank var pakket inn, hvor det sto «God jul, håper du ikke blir skuffet….. Resten ligger i garasjen…!» Da løp jeg hikstende ned til garasjen og fant verdens fineste, hjemmesnekrede bokhylle, som var mer som en liten seksjon å regne. Da gråt jeg virkelig av glede. 

«Nå er den heldige time!» synger vesla mi. Hun gjorde det i fjor på samme tid. Av hjertens lyst. Helt uvitende  – om at ikke alle er like heldige. Det er godt å se ungene glede seg over å kunne gi til andre, like mye som å få selv. En fryd å høre de glede seg til den gode maten, til at vi skal være sammen, spille spill, slappe av, stresse ned og så er det selvsagt lov å glede seg til gavene. For vi er heldige! Fordi vi har nok og fordi vi har hverandre. 

Mange der ute, fjernt og nært, trenger at vi bryr oss. Ikke bare i jula, men særlig i jula. Særlig i høytidene. Da blir den fattige  – mer fattig, da blir den sorgtunge – mer sorgtung, da blir den ensomme –  mer ensom, da den som fryser – fryser enda mer. Den som savner sin pappa, sin mamma, sine barn og slektninger – opplever enda større savn.  Den som drikker, drikker enda mer. Den som slår, slår enda hardere. Og den som lider ellers, lider enda mer.

Vi kan ikke redde hele verden – men vi kan alle gjøre litt. Vi kan alle  strekke ut en hånd, se en annen! Hva er større gave enn å gjøre dagen litt lettere for en som har det tungt?

Bevisste Valgs første julegave noen sinne, går til noen som gruer seg til jul – i håp om at livet for en liten stund kan kjennes litt ålreit.

Og med dette ønskes alle kunder og kontakter en  GLEDELIG JUL OG ALT GODT FOR 2017!

 

Back To Top