Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 55: Den som venter med å velge, vil alltid velge riktig?

 

Når du har gått et par trappetrinn alene – du kjenner at du står med beina godt plantet. Landet akkurat der du hadde planlagt.  Gjør opp status. Før neste trinn skal bestiges. Selvvalgt. Disiplinert. Målrettet. Med arbeidsglede.  Og du har levd i det i over ett år med valg – med bevisste valg – med et hjerte og hode som jobber synkronisert.  Så kommer nye valg. Nye muligheter.  Nye forhold  – selvvalgte forhold – du må ta stilling til. Lære mer. Forstå mer. Research.

Må ta? Må velge? Å velge veien videre, kan virke forvirrende!

Da gjelder det å minne seg selv på at det er ingen ting i livet vi må! Det eneste vi må her i livet, er å dø. Men først skal vi leve!

Selv står jeg overfor et valg – ikke fordi jeg må – men fordi jeg vurderer om det er lurt, fornuftig, klokt -om det er slik jeg vil ha det. Om det er nå jeg vil ha det slik. Om jeg er klar for endringen. Derfor gjelder det å skaffe meg kunnskap omkring det jeg skal velge eller velge bort. Så jeg googler og leser, og snakker med folk som vet mer om emnet enn meg selv. 

Det handler om valg som vil føre til en endring rent jobbmessig. En ytre endring. Er jeg klar for en ny transisjon? Er det endringer jeg trenger for å gjøre fremskritt? Vil jeg gjøre fremskritt uten de endringene? Ja, det tror jeg på, dog på en annen måte. Det skal gjøres mye tenkning og refleksjoner i løpet av juleferien, som snart står for døra. 

Men først, er det siste innspurt av år 2016 som gjelder. Stake ut planen for 2017, og se på hva som gikk riktig bra i 2016. Lære av det gamle, forberede meg på det nye som ligger rundt neste hjørne. 

Så hvordan er det med deg? Trenger du eller din bedrift også å gjøre noen valg i forhold til neste år? Noen ganger trenger vi alle hjelp til å stoppe opp og reflektere – gjøre en personlig vareopptelling internt i bedriften eller i eget hode. 

Noen ganger trenger man å se på sin egen situasjon med noen andres øyne for å bli klar over muligheter, ta valg, gjennomføre beslutninger og sette seg selv i en utviklingsprosess. Uansett om man frivillig eller ufrivillig har behov for å ansette, nedbemanne, søke jobb eller bare ønsker å få litt mer selvinnsikt. Jeg håper du har noen til å bistå deg mot bevisste valg!

Med ønske om en modig uke! (PS! Du trenger ikke alltid å brenne ned de broene du valgte bort…)

«Det er valgene våre langt mer enn evnene, som forteller hvem vi virkelig er.» (J.K. Rowling)

 

 

 

 

Back To Top